Едно от новите лица около Слави Трифонов разкри защо го подкрепя и как е атакуван от медия

29749
Едно от новите лица около Слави Трифонов разкри защо го подкрепя и как е атакуван от медия

"Приятели,

Веднага след представянето на лицата и програмите за реформа по сектори на ПП "Има Такъв Народ", започна грандиозно омаскаряване и каляне на хората, които искат промяна и имат смелост да се покажат и да обявят, че има и друг тип политика, а не само политика на мафията и на неграмотните алчни.

Икономист посочи впечатленията си от експертите около Слави Трифонов

"Изгледах представянето на експертите на Слави. Да започна с позитивните впечатления. Като майстор на шоуто, Слави се беше постарал и т...

Калта естествено идва от парцалите на хунтата и се разпространява смело по пипалата на медийния й октопод. Повече кал се хвърля към по-известните и по-опасните. Към останалите се подхожда с пренебрежение и надсмешка, независимо, че това са уникално качествени хора, събрани само на принципите-професионализъм и морал.

Моето участие съвсем очаквано е довело до истерия определени лица в спорта(и не само),които знаят, че аз съм напълно решен да ги вкарам в затвора и мога да го направя, заради дългогодишната ми работа като адвокат в спорта, заради която съм бил косвен свидетел на действията им", разкри юристът Радостин Василев във Фейсбук. Той е едно от новите лица и беше представен от лидера на партията Слави Трифонов като експерт в сферата на спорта.

"Ако трябва да съм честен аз заради това се захванах. Нито искам власт, нито търся пари. Искам закони, правила и търсене на отговорност.Трябва пълна ревизия в ММС и харченето на държавните пари от спортните федерации. Пълна ревизия на дружествата, които стопанисват и управляват спортната инфраструктура. Искам радикална реформа в правосъдието, в спорта и в цялата държава.

По същество: Собственикът, редакторите и авторите на тази клеветническа и обидна статия в този сайт отиват на прокурор до края на седмицата. Да видим какви лъжи, манипулации, незаконни записи и други нечисти прийоми съм използвал и да обяснят за обосновани те си предложения.

Ето експертите, на които най-много ще разчита Слави Трифонов

Снощи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи експерти, които ще бъдат сред основните кандидати за депутати в неговия полит...

Просто отбелязвам, че няма да могат да натиснат удобен прокурор да смачка делото, защото след април (или най-късно юли) няма да ги има и ще бъдат обект на тежки криминални преследвания. Паралелно ще заведа граждански искове срещу медията, а и всички разпространили тази гадост, за огромна сума и ще си платят за лъжите. Нито съм възпитаник на Лупи (завършил съм право), нито баща ми е бил в партията му и го е виждал някога.

Започнах работа в ЦСКА като стажант по времето на Томов, но след 2009, когато напусна клуба не съм го виждал. Работил съм с всички останали собственици до момента и с никой от тях не съм бил близък. А за битката ми с Томов след 2013г. знаят много от привържениците на ЦСКА.

Споменатите от клеветниците дела са с успешен завършек за клиентите ми, съобразно плана ни (Джопето и Щангите), но те това ще го кажат в съда. С Любо Пенев съм в прекрасни отношения, а той загуби конгреса, защото мафията в БФС фалшифицира вота по брутален начин. Между другото Красен Кралев дойде на този конгрес да каже колко добре работи с БФС!

Естествено пасквилът е анонимен, но публична тайна е, че зад този сайт е Красен Кралев, а писач е един футболен съдия, който май е и PR.

СИЛАТА Е В ИСТИНАТА!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Манол Пейков и депутати от "Възраждане" почти се сбиха в кулоарите на парламента

Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят (ВИДЕО)

Настимир Ананиев каза какво ще прави с двойните си заплати

ПП-ДБ не са обсъждали Андрей Гюров като кандидат за служебен премиер: Говори Явор Божанков

ИТН настоя за нови машини за гласуване

Тагарев: Не знам военното разузнаване да е работило срещу Атанас Атанасов

Конституционните капани за служебно правителство: Обяснение

НАТО не е доминирано от САЩ: Говори бивш военен министър

Радев продължава срещите с потенциалните служебни премиери

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика