Христо Иванов: Борисов е гьонсурат, защо не казва за връзките си със СИК, Маджо и Пашата (ВИДЕО)

15714
Христо Иванов: Борисов е гьонсурат, защо не казва за връзките си със СИК, Маджо и Пашата (ВИДЕО)
Снимка: ПП "Да, България"

"По никакъв начин няма да позволя моето име да се произнася в едно изречение с Маджо. Това няма да ви се получи, уважаеми господа от ГЕРБ, и на теб, Бойко, няма да ти се получи. Сега ми гледай физиономията. Ето, сега ми гледай физиономията и ще ти кажа следното нещо: оттук нататък във всяко свое публично изявление аз ще задавам няколко въпроса

Кога Бойко Борисов ще излезе и ще разкаже конкретно и детайлно за своите бизнес връзки и лична история с Пашата, с Маджо и СИК?

Бойко Борисов от джипа: Взел съм важни решения за страната, а Христо Иванов да се погледне в огледалото

Премиерът Бойко Борисов отново показа, че няма никакво намерение да подава оставка. Той заяви по време на поредната си обиколка с джип ...

Кога прокуратурата ще се заеме с тази история?

Тези въпроси отправя съпредседателят на Демократична България Христо Иванов във видеообръщение в задочен отговор на Бойко Борисов.

Кога ще извадим от Търговския регистър общите фирми, защото Бойко Борисов е ортак с тези хора!  Бойко, в Търговския регистър ти си ортак с тези хора, които в момента се опитваш да ми припишеш."

По-рано днес от джипа си премиерът заяви по адрес на бившия правосъден министър във второто си правителство:

Защо името на Маджо се появи в живо включване на Христо Иванов? (ВИДЕО)

Докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо във Facebook, към ...

"Само като му видях гузната физиономия (Христо Иванов), ама двуличието ще им блесне със страшна сила. Всичко излиза наяве рано или късно. Ама такова бягане, оправдаване... Той само да се погледне в огледалото. Да си погледне гузната физиономия. Тя казва всичко. Оправданията няма да му свършат работа, гузната му физиономия казва всичко".

Борисов визира включване на живо на Иванов от протеста на Орлов мост, когато към него се приближава бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски и казва, че си бил изключил телефона, защото "оня" бил звънял на Маджо. Иванов го прекъсва с: "После ще говорим".

Да, сигурно физиономията ми е кисела, когато ми скрояват номер, когато се опитвам да се държа човешки с човек, който възприемам като заплашен свидетел под натиск и се опитвам да го предпазя от това да говори в ефир някакви неща, които може да го злепоставят - казва във видеото днес Иванов. - И това това се превръща в опит на мен да ми се пришие Маджо.

Аз не съм гьонсурат, за разлика от Бойко Борисов. Аз не мога да лъжа с години и, въпреки че хората са чели и грамите на американския посланик Байърли и много други материали, и знаят неговата дълбока биография с Маджо, да се опитва на някой друг това да го пришие. Борисов го прави това в джипката, където е с гръб, не си показва физиономията - там се чувства сигурно, нещо като бункера на Хитлер. Аз съм на улицата между хората, нямам НСО около мен, нали така? Всеки може да се приближи, да си покаже главата и да каже каквото иска в ефир."

Иванов предупреждава: В момента тези хора и свързани с тях лица получават лъвския пай от българското Черноморие, концесии. Цяла Варна знае, че лъвският пай от пристанище Варна, което се превръща в основна зона за забавления край морето, отива пак в орбитата на Пашата, на Маджо и на СИК, на приятелчетата на Бойко.

"Политически зоопарк": Какъв общ бизнес и услуги си връткат Маджо и основателят на ГЕРБ?

Докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо във Facebook, към ...

Съпредседателят на ДБ дава и следното обещание - "Ако получим доверие и бъдем във властта по какъвто и да е начин, ще ревизираме всичко това. Лично се ангажирам" - и попита:

"Бойко, ти можеш ли да излезеш и да го кажеш това? Можеш ли? Ама да погледнеш хората в очите, не да си седиш на волана, както си бил, хората разправят, че си бил шофьорче там. Можеш ли да излезеш и да кажеш... След като си ги дал, каква ревизия да правиш?

Тези въпроси ще задавам и ще ги задавам, докато не спрете да слагате моето име в едно изречение с Маджо, защото аз няма да понеса да ми приписвате собствената си мръсотия под вашите нокти на мене! Аз съм свободен човек. Аз мога да кажа, че ще направим пълна ревизия на Маджо. Вие можете ли, пита още Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Стефан Тафров повежда "Да, България" към евроизборите (СНИМКИ)

Жечо Станков внесе доклада за "Боташ" (ВИДЕО)

Служебният кабинет предлага промяна на договора със САЩ за F-16

ПП-ДБ: Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев (ВИДЕО)

"Досега мълчах, за да няма напрежение": Външният министър обясни отношенията си с Главчев

Денков: Пеевски управлява ГЕРБ. Петков счупи масата на Борисов, когато той започна да лъже

"Съвсем искрено говоря": Главчев бил забравил, че Даниел Митов е зам.-председател на ГЕРБ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика