Ицо Хазарта: Много е рейтингово да кажеш: "Стига си ревал, има и по-важни от теб"

4860
Ицо Хазарта: Много е рейтингово да кажеш: "Стига си ревал, има и по-важни от теб"
Снимка: "България търси талант"

“Виж приятелю, ти си на моите години горе-долу, избрали са те, станал си професор по медицина, значи имаш висок интелект. После са те избрали за министър, което донякъде обезсмисля предишното ми изречение. Не мога да приема, че на такова ниво той може да каже, че някой българин не е приоритет, всеки е приоритет, всички сме зависими един от друг. Навремето един политик решил, че евреите не са му приоритет. И макар да е различно резултатът може да е един и същ“. Това каза Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, в предаването "Лице в лице" по БТВ по адрес на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

Преди дни рап певецът разбуни духовете с публикация във Facebook. "Моят статус не бе "Отваряйте кръчмите и дискотеките", не съм душевноболен и ми е ясно, че през януари 2021 година в Европа няма отворени дискотеки. Но не мога да приема човек на такова високо ниво да каже на някой българин, че той не е приоритет“, допълни изпълнителят.“Аз не искам да съм ничий говорител, но ми прави впечатление, че вече не можеш дори да попиташ кога пак ще можеш да работиш“, допълни той.

Ицо Хазарта: Отношението на управляващите е плюнка в лицето на всеки българин

Рапърът Ицо Хазарта публикува във Facebook остър коментар по адрес на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Повод за н...

"Много е рейтингово да кажеш: “Стига си ревал, има и по-важни от теб“. Тези хора – ресторантьорският бранш и заведенията - задават обикновен въпрос: Кажете при какви условия евентуално бихме имали възможност да работим – когато заболелите паднат под 100 на ден или под 5 на ден? Отговорът от властта и от обществото обикновено е стига сте ревали“, коментира изпълнителят.

“В настоящето правителство, доколкото знам - екоминистърът е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, министър-председателят е бил бодигард на по-предишния. Нека не си мислят хората, че го казвам с негативен оттенък. Казвам го като доказателство, че във всяка една професия може да има читави управници заради правилните решения, взети в правилния момент“, каза рапърът, под чийто пост има 20 хиляди реакции.

Според Ицо Хазарта не може и да се говори за преквалификация, но му е ясно, че няма да се отворят дискотеки и кръчми. “За преквалификация често говорят хора, които не са го правили никога. Често говорим за администрацията – най-често имаме дама или господин, при които отиваме в държавно учреждение, ако са в настроение казват: добър ден, дават бял лист, пишеш си трите имена, пишещ и ЕГН, бият печат и го слагат в чекмедже. После си гледат в телефоните, не е ли редно тези хора да се преквалифицират, а не хората, които са се “набълбукали“ с кредити и се опитват да правят бизнес. На администрацията й вдигат и заплатите, на тях не само че не е им е забранено да работят“, коментира още Хазарта.

Рапърът заяви, че много би искал да се ваксинира и не неглижира коронавируса. “Но докато дойде моят ред, или вируса няма да го има, или мен“, коментира Ицо Хазарта.

Кървавото писмо на Хазарта: какво каза и какво пропусна

Ицо Хазарта направи две изявления в последната седмица, по повод концерта му като част от предизборната кампания на ГЕРБ в Самоков. В п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика