X
 
 

Какво си казаха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)

7021 11
Какво си казаха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)
Снимка: Бойко Борисов/Facebook
Една професорка, която има собствен Институт, ми каза вчера, че на оная снимка от събранието на милиардерите Иванка Тръмп изобщо не се смее - не се смее, а споделя загрижеността на нашия премиер за безводието в Перник.

Борисов се срещна лидерите на ЕК и ЕП в Давос

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с председателя на Европейската комисия (EК) Урсула фон дер Лайен в рамките на Световния ...

А после той пък й споделя безпокойството си от плъховете в София - големи колкото котки - навъдили се повече от хората в боклуците между панелните блокове.

Така ми каза жената - професорката, след като Институтъг й направил изследване - ама не съм питала Бойко колко е верно.

Анна Заркова/журналист

Actualno.com

Етикети:

 • Записвачката 8 Записвачката преди 1 месец Профил на трол?
  Верно ли е, че БОКо след премиерстването щял да стане ДИСТРИБУТОР в Суадитска Арабия и Емиратите на СВИНСКА МАС за физиологични нужди (като например при взаимоотношенията със симитлийския кмет Поли и синчето ми ГЕРБ-депутатин Стефи)?! Нали там са му личните "спестявания"!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Боко Тиквата, този формен идиот и е казал: Ще те ши*бам през гащите, както българския народ! Може би на финландски! Той говори много езици! Шебек малоумен!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Бай Ганювска излагация!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Иванке, само да кажеш, и ти ставам секретарка!
 • Радо Каратанчев 4 Радо Каратанчев преди 1 месец Профил на трол?
  Педофилът си е педофил...
 • Академиците ! 3 Академиците ! преди 1 месец Профил на трол?
  Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област . Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима . Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна . Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат .
 • Мафиот управлява държавата 3.1 Мафиот управлява държавата преди 1 месец Профил на трол?
  Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство… Нация, която за 30 години е загубила 30% от населението си, а други 15 % живеят извън територията ѝ, а повечето останали в Родината са съсипани от тревоги и лишени от и виж още ›› деали и надежди, е загиваща нация .
  : 6 !
 • България загива ! 3.2 България загива ! преди 1 месец Профил на трол?
  Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление. Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление . Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива !
  : 6 !
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  заркова , аз теб те помня. ти беше във вестник труд и видна подлога на иван костов и сдс. Така и заради това , че ти си висша съучастничка на Хунтата / 10111989/ то най малкото е да ти желая плъхове и като гепарди даже и всичко от този род. Зашото всичкото от този род на теб специално ще ти бъде малко. Точно на теб и за теб.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Боце много да внимава, да не му резне зарзаватите чичо Дончо ! Не че му трябват, но все пак са атрибути, макар и не нуждни .
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  той е спокоен , зашото знае , че ти ЩЕ ГО БРАНИШ и с цената на живота си. Спокоен е довечера отново ще е на парти и ще преяжда с луканки и пармезани и ястия дето и швейцарците дори не са ги и чували. Но той изобщо даже не ти е и благодарен. Той теб те мрази както и мен и хлебарките счита за по висши от нас. И даже сигурно се сърди защо и аз не съм като теб.
  : 9 !
Нагоре
Блумбърг бие рекорди по харчене за кампанията си
Блумбърг бие рекорди по харчене за кампанията си

Безпрецедентна сума наскоро надмина предишните рекордни разходи по време на цялата кампания на Барак Обама за преизбирането му през 2012 г.,...

КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...