X
 
 

Каракачанов: Македония кандидатства не за СССР, а за ЕС

1997 12
photo of Каракачанов: Македония кандидатства не за СССР, а за ЕС
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви пред журналисти в Пловдив, че Франция е права да иска да наложи вето на началото на преговорите за членство на Северна Македония в Европейския съюз, защото югозападната ни съседка не е готова.

"Има време там да преосмислят и разберат, че кандидатстват не за СССР, а за ЕС, защото с техните разбирания за история, политика и морал са по-достойни за Съветския съюз", коментира Каракачанов в четвъртък, малко след като премиерът Бойко Борисов заяви от Брюксел, че "би било историческа грешка, ако не започнат преговорите за присъединяване на Северна Македония и Албания към ЕС".

Европейското бъдеще на Македония е все по-несигурно

Лидерите на Европейския съюз не могат да постигнат окончателно решение дали да започнат преговори с Македония. Въпросът със сигурност щ...

Според Каракачанов обаче е по-добре е, че датата за разширяване на ЕС се отлага, щом Европа не е единна по въпроса, дали Северна Македония и Албания трябва да се движат заедно в пакет. Не е удачен вариант само едната от двете държави да получи покана, а другата – не, каза вицепремиерът пред репортери. Той напомни, че за пореден път няма никакъв напредък между комисиите на страната ни и Северна Македония.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ха, ха=, ха! цитат: " Каракачанов: Македония кандидатства не за СССР " Е да ама Каракачанов кандидатства точно за СССР, няма значение дали продължава да съществува или не! Важна е кандидатурата, че знае ли човек?
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Прокредит е най-тъпата банка ! За да откриеш депозит трябва да си вземеш отпуска .
 • Той Шкембе Тулума 6 Той Шкембе Тулума преди 1 месец Профил на трол?
  Красимир Каракачанов е бил вербуван за Агент на ДС на 23-годишна възраст, докато е бил студент . Каракачанов е познат преди 1989 г. като Агент „Дончо“, а малко по-късно като Агент „Иван“. В Шесто управление на ДС !!!
 • Национален негодник 6.1 Национален негодник преди 1 месец Профил на трол?
  Красимир Дончев Каракачанов , Категория сътрудник : Агент , Псевдоним : „ИВАН” , Структура : Шесто управление на ДС, отдел 03 , Дата на привличане/назначаване : 11 май 1989 г. , Дата на регистрация : 16 май 1989 г. , Шесто !!!
  : 0 !
 • Анонимен 6.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Е че кой пък не знае, че тази угоена свиня е правела доноси на състудентите си в ДС ! За това са си дружки с Бог Буда (БиБи) .
  : 0 !
 • Октомври 5 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абе вие що за ид*ти сте ? Няма да има никакво разширяване на ес повече , защото просто ес няма Бъдеще. Като съюз превърнали го съвсем умишлено/ по план/ в Хемафродит. ПРОСТО ще бъде ТАКА.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Бихте ли се доверили и дали 1 ст. заем на това ДС-ДОБУЧЕ: http ://bit.ly/2ddqJEx
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Руското троянско ДС-Прасе за пореден път се изсра на метеното!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Че макетата клинчат, е факт. Но ДС агент Иван на практика налива вода в мелницата на оста Белград-Атина, която от край време се ползва с политическата подкрепа на Москва и Париж. Макрон очевидно търси претекст, за да попречи на РС Македония и Албания да започнат преговори преди Сърбия да влезе в ЕС.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Македония кандидатства не за СССР, а за ЕС, за разлика от мен!
 • българин 1.1 българин преди 1 месец Профил на трол?
  Това ви е мъката на всички кремълски подлоги, за това пречите по всякакъв начин и хвърляте прах в очите на раята, тук все още е соц губерния и престъпният "елит" на червената мафия политиканства в полза на Русия и в ущърб на България, Балканите и ЕС.
  : 4 !
 • ciklop50 1.2 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  1.1 Дъртият Циклоп - психо ИДИОТ, със зоологическа омраза ! Дядката Циклоп - доказан темерут, хейтър-помияр . Преди да стане Циклоп, този психично болен мутант - ciklop50 беше СТРАНДЖАТА а сега е "българин" .
  : 0 !
Нагоре