Конкурс с награда - как да накараме Бойко Борисов да отговаря на истински въпроси?

9276
Конкурс с награда - как да накараме Бойко Борисов да отговаря на истински въпроси?
Снимка: БГНЕС

Конкурс как да накараме „премиера-слънце“ Бойко Борисов да отговори на неудобни въпроси стартира българинът Богомил Шопов в личния си блог, като инициативата има и страница във Facebook. Сънародникът ни, който по наша информация живее в Чехия, дава 100 евро за най-оригиналната идея как да накараме Борисов да отговаря на истинските въпроси.

Шопов е категоричен, че в поредица от интервюта в последно време Борисов "отговаря на въпроси на хора, които нямат топките да му зададат истински такива". Затова и организира инициативата – как да бъде накаран Борисов да отговаря в Интернет на питания по болни за България теми. Кои теми са важни обаче ще определят обикновените хора.

Борисов обеща проверка на всички приватизационни сделки на прехода

Всички приватизационни сделки на прехода ще бъдат проверени от МВР и ДАНС след изборите. Това обеща премиерът Бойко Борисов на заседани...

Коментарите с идеи ще бъдат одобрявани един по един, за да филтрираме младежката организация на ГЕРБ, предупреждава Шопов. Той уточнява и, че приема да му се пращат въпроси, които да бъдат зададени на Борисов, "ако се стигне до това, че всъщност успеем да го накараме да не бяга от неудобните въпроси, а да бъде мъжът за който се предлолага че е, а не да се крие зад удобни журналисти и PR".

Кой е Богомил Шопов – в блога си се описва като човек, преминал през много професии. Първата работа, за която ми платиха, беше ... овчар, казва той. Има опит в армията, където се е занимавал с разузнаване, но, по думите му, искал да избяга от глупостта. Работил е и в сферата на информационните технологии, а през последните шест години се занимава с консултации за стартиращи фирми. Бил е и кандидат за евродепутат, подкрепя Пиратската партия, която се роди в Швеция и казва, че е организирал десетина протеста.

Проверка на Actualno.com показа, че Шопов се появява и в статии на Forbes, което той самият не крие. Той намира място на страниците на престижното издание, защото купува 1,1 млн. потребителски имена и имейли на потребители на Facebook за сумата от само 5 долара и доказа, че в социалната мрежа сигурност няма!

"Всеки може да получи данните ви. Pотребителите натискат "Съгласявам се" или "Приемам" и информацията се препраща към разработчик на приложения, който може да прави с нея каквото си пожелае", предупреждава Шопов.

Борисов говорил с ДПС за гласовете им, но не ги искал

Имало е официален разговор между премиера Бойко Борисов и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ относно гласовете на партията на Доган п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Рюте към Главчев: Ще съдействаме пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика