Лидерът на БОЕЦ се оплака, че разговорите му с журналисти са подслушвани

1543
Лидерът на БОЕЦ се оплака, че разговорите му с журналисти са подслушвани
Снимка: БГНЕС

"Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани изключително разговорите ми с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото.

Подслушван съм, като гражданин, председател на БОЕЦ - гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската ми позиция.

Анелия Дулева от „Атака” разкри, че е подслушвана по време на антиправителствените протести

Лидерът на ПП АТАКА Волен Сидеров и журналистът от АЛФА ТВ Анелия Дулева свикаха пресконференция по повод замесването на името на Дулев...

Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водеши български журналисти - Люба Кулезич , автор и водещ на предаването "Честно казано" по Телевизия Евроком , Димитър Стоянов - разследващ журналист от Биволъ и Bird.bg , Петър от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от Евроком и тн.", пише лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев във Фейсбук.

Извършеното от мен престъпление е, че отстояваме конституционното си право на свободно изразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд - бухалката на мафията.

Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции - СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?

Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим битката си за незабавно отстраняване на Гешев - пазителя на мафията.

Манолова: Офисът на "Изправи се. БГ" е бил подслушван от август

"Офисът на "Изправи се.БГ" е бил подслушван", твърди Мая Манолова след проверка на изтекли в публичното пространство документи. Пред ж...

Надявам се медиите и журналистите, които са били подслушвани заради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им съдействаме по всякакъв начин.

И на гражданите искам да кажа няколко думи:

- Не превръщайте себе си, семействата и децата си в жертви и заложници на престъпните амбиции за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, криминали, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като граждани и се включете в битката за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете.

Не молете, а изисквайте. Не забравяйте мечтите си, а се борете до край. Гражданите сме по силни от мафията. Не могат да ни спрат въпреки всички репресии, преследване, подслушване и мачкане. Всеки удар само ме амбицира още повече."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Йорданов: Когато обвинят някого за престъпник, трябва да се дадат конкретни данни

Прокуратурата потвърди: Живко Коцев е привлечен като обвиняем

Веселин Вучков: Поведението на Коцев нанесе тежки поражения върху МВР

Главчев призова президента да подпише указа за Даниел Митов

Костадинов с предизборен дъх: България говорила с Украйна да ѝ дава ракети и танкове

Правна комисия реши как ще работи парламентът в кампанията

Президентът обяви, че не иска Даниел Митов за външен министър (ВИДЕО)

Доц. Киселова: Не може да се иска вот на недоверие на служебен кабинет

Кирил Петков: Обмисляме дали да поискаме оставката на Росен Желязков (ВИДЕО)

"Съдебен тормоз": Искат оставката на Калин Стоянов за заведено дело шамар срещу журналисти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика