X
 
 

Листата на ГЕРБ за местните избори: лекари, юристи, архитекти

3032 2
photo of Листата на ГЕРБ за местните избори: лекари, юристи, архитекти
Снимка: БГНЕС
ГЕРБ-София се регистрираха в ОИК за местните избори, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. След внасянето на документите областният координатор на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов разкри и листата, с която ГЕРБ и СДС ще се явят на изборите в столицата след месец.

Водач на листата на ГЕРБ за общински съветници е Йорданка Фандъкова, втори е кардиологът д-р Иво Петров, трети е досегашният председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков, лидерът на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева е под номер четири. Пети е архитект Ивайло Петков, шести в листата е зам.-председателят на СОС Николай Стойнев. Следват д-р Антон Койчев от СДС и проф. д-р Асен Николов от "Майчин дом", обяви областният координатор на партията Цветомир Паунов.

Кандидат кметове се топят пред главния прокурор

Надпреварата за кмет на Неделино се изостри до драматична степен преди началото на предизборната кампания. Всичко започна с постове въ...

"Освен представители на гражданска квота има и обновяване на листата от страна на ГЕРБ. От досегашните колеги в СОС на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков и други", допълни той.

Шефът на 119-о училище и бивш зам.-министър на образованието Диян Стаматов и журналистът в БГ радио Симеон Колев, адвокат Георги Геориев, Борислав Бориславов и Радослав Абрашев от СДС са също в листата на ГЕРБ.

Във връзка с критиките на Мая Манолова към управлението на Столична община, председателят на ГЕРБ в СОС Малина Едрева заяви, че "лицето, което познаваме от времето, в което беше много ясно задкулисието, днес е основният оратор за прозрачност в Столична община". "СДС и ГЕРБ имат своя кандидат за кмет и ние носим отговорност за това. Задкулисието не е присъщо за нас", посочи още тя и допълни, че ГЕРБ и СДС влизат в кампанията с много ясна програма за развитието на града и с ясни темпове за това.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
    те НАЙ вече са ВРАГОВЕ НА НАРОДА И ПОЧТИ НА 100%, без значение дали е лекар , архитек и така нататък
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    А дезертьорите89 какво да ги правим?!
    : 1 !
Последно в Актуално