X
 
 

Мая Манолова: Генерално сбъркан е моделът, с който се управлява София

4272 11
photo of Мая Манолова: Генерално сбъркан е моделът, с който се управлява София
Снимка: БГНЕС
"Моделът за управление на столицата е генерално сбъркан, и той бе наложен преди 14 години. Така се работи и до днес. Това е модел, при който публични пари се харчат неефективно, като два пъти се плаща за едно и също нещо, като се плаща на едни и същи хора", съобщи кандидатът за кмет на София Мая Манолова за БНТ.

Моделът със строшените плочки е същият като с "перките" по Графа, които строшиха главите на хората, допълни Малонова.

Мая Манолова поиска референдум за преработването на боклука на София

„Зад мен и екипът ми е сметището в Долни Богров, което беше затворено през 1997 г. Днес в това сметище се заравя преработен боклу...

"Решението да се кандидатирам за кмет на София узряваше бавно, това не е внезапен акт. Много направихме с моя екип в омбудсманството, но през последната година нашите усилия бяха буквално блокирани от властта", заяви кандидатът за кмет на София.

„Ценя подкрепата и на БСП, и на ДБГ, на "Движение 21", на "Път на гражданите", на АБВ, на всички неправителствени организации, на всеки гражданин - партиен или непартиен, защото това означава проявена смелост да застанеш срещу модела. Това са смели хора, които имат собствено мнение и искат промяна на управлението в София”, допълни Манолова.

Столицата е мръсна, непочистена, контейнерите за боклук преливат. Това са ангажименти на сметопочистващите фирми”.

Моделът е, когато няма детски градини. Хиляди деца пораснаха в списъците за чакащи, допълни Манолова.

Мая Манолова поиска референдум за преработването на боклука на София

„Зад мен и екипът ми е сметището в Долни Богров, което беше затворено през 1997 г. Днес в това сметище се заравя преработен боклу...

Сега плащаме всяка година 36 млн. лв за обработката на боклук, а от следващата година ще се плащат още 15 млн. лв отгоре. Това са парите на столичани, заяви Манолова.

Ще има битка и състезание не срещу един кандидат, а срещу модела. Ще има балотаж между тези, които искат промяна и тези, които защитават статуквото. Няма да позволя нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк”, категорична е Мая Манолова.

„Не гледам на тези избори като война, като на битка. Аз гледам на тази кампания като една възможност да извадим начина на управление в столицата на светло и самите граждани да се включат в управлението на града”.

Дружество "Топлофикация" - София се управлява крайно неефективно и се източва. В същото време, печелившата продажба на скъп ток от "Топлофикация", се извършва от частен субект, допълни още Манолова по въпроса за дружеството.

Найден Зеленгорски си тръгна от ДБГ заради подкрепата за Манолова

Едно от знаковите лица на създаденото от Меглена Кунева Движение "България на гражданите" (ДБГ) - Найден Зеленогорски, реши да си тръгн...

„Хората се дават на съд, дружеството е загубило най-ценното - доверието на клиентите, така че връщането на доверието с пълна ревизия ще бъде една от първите ми задачи. Аз съм поела ангажимент и към гражданите и ще го направя”, завърши Манолова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Време е за промяна, тази фандъчка съсипа и загрози София, колко дървета изрязаха и колко градинки разбиха... Време е за смяна!
 • ciklop50 7.1 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Но не да смениш един комунист с друг, все тая ...
  : 1 !
 • ИМПЕРИАЛИСТ 6 ИМПЕРИАЛИСТ преди 1 месец Профил на трол?
  Топлофикация е ”виновна” , че я имаше, дори когато нямахме държава. Топлофикация е ”неудобна” защото със съществуването си запушва устата на всички плачльовци които се оправдават за неудачите си с прехода, кризата , некадърни правителства и т.н. Топлофикация е ”гадна” защото не умря като БАЛКАНКАР, ЗТМ РАДОМИР, БГА БАЛКАН, КРЕМИКОВЦИ, БТК, заводите „Чавдар” и най-вече ТЕХНОИМПЕКС.... и каквото се виж още ›› сетиш още. Не изхвърли стотици специалисти на улицата. Не замърсява въздуха на София и така не дава своя принос за увеличаване на раково болните. И т. н. и т. н.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Не е сбъркан модела! Баш си е кагебейски! Какво не му харесваш, ма п@тко?!
 • КОПИ-ПЕЙСТ 4 КОПИ-ПЕЙСТ преди 1 месец Профил на трол?
  Мaя Мaнoлoвa eдинcтвeнoтo кoeтo e дoкaзaлa дo ceгa e кaк ce прaвят гaфoвe нaпримeр кocтинбрoдcкaтa aфeрa, кoятo ce oкaзa eдин cпукaн бaлoн oт БCП. Нe мoжe бългaрcкият избирaтeл дa клъвнe нa бeceпaрcки нoмeрa. Мaнoлoвa дa ce кaндидaтирa зa кмeт нa рoдният и Кюcтeндил. Coфия нe e лъжицa зa нeйнaтa уcтa. Тя e eднo кюcтeндилcкo мeнтe oт кoeтo нe cтaвa и Чeп зa зeлe. Пoрeднaтa чeрвeнa кaлинкa.
 • българин 4.1 българин преди 1 месец Профил на трол?
  Разликата между омбудсМая и даскалицата по руски е месторождението им, едната е кюстендилска слива, а другата самоковски картоф, останалото все едно, видни калинки на червената мафия, "елита" на червените боклуци.
  : 2 !
 • ciklop50 3 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Все тая, дали герберасти комунисти или бспари комунисти ще управлявате, все сте от едно котило, все крадливи нищожества!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Марш обратно в курника!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Коя е тази Мая Манолова ??? Някой ще напише ли истината ? Защо, се представя за адвокат , след като не е завършила ПРАВО ? В същност , нищо не е завършила ! Защо органите не са я проверили ? Забравихте ли , че Ленин е казал ---- ''ПРОВЕРКАТА Е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ !! '' Ами , добро , ке видим......
  : 4 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  2.1, не си прав! Завършила е висшата московска комсомолска школа! Така, че е образован антибългарин.
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ами, ами, Генерално сбъркан е моделът, с който се управлява България >> от МАФИЯТА ГЕРБ - Мафията си има държава !