Методи Лалов с нов скандален пост от фейсбук на Момчил Иванов

19700
Методи Лалов с нов скандален пост от фейсбук на Момчил Иванов
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Общинският съветник от "Демократична България" в София и бивш съдия Методи Лалов публикува във Фейсбук нова позиция, за която твърди, че е на кандидата за правосъден министър Момчил Иванов.

Снимката изглежда, че е направена от профил в социалната мрежа. Вижда се образ, който силно прилича на Момичл Иванов. Текстът гласи следното без редакторска намеса: Momtchil Ivanov: Дневник Капитал Свободна Европа, търпението на българите има своите граници. Скоро ще затвори мръсните ви лъжливи майкопродажни соросидни лъжливи усти!!!

Правил ли е свалка със студентка кандидатът за правосъден министър? Говори момичето от чата с него

Екипът на Actualno.com успя да открие и да се свърже с момичето, което беше намесено в предполагаем фейсбук чат с кандидата за министър...

По повод публикацията Методи Лалов прави следния коментар:

"Момчил Иванов от ИТН, който е предложен за министър на правосъдието, успешно се конкурира по простотия и арогантност с Данаил Кирилов от ГЕРБ. Ще допуснем ли такива типове отново да упражняват властта? Ще допуснем ли подмяна, вместо промяна?"

Само преди ден общинският съветник алармира и за друга публикация свързана с името на Момчил Иванов, вероятно насочена срещу „Демократична България“ (ДБ)

Текстът гласи следното без редакторска намеса:

Дебрите на Фейсбук: Кандидатът за правосъден министър забъркан в свалка със студентка?

“Кандидат за министър сваля своя студентка. Банална класика, да живее Суверена”. Това е написал режисьорът и фотограф Викто...

"За първи път някой казва НЕ на соросоидните платени политици- майкопродавци. Реакцията е умопомрачителна. Срещу ПП“Има Такъв народ“ е активирана цялата гнусна паплач , която последните 30 г. постоянно точи държавните финанси под една или друга форма или схема!Тоя път няма да ви се получи!Ще удържим цялата тази злост в името на България и националният интерес."

На въпрос към Момчил Иванов негови ли са тези думи, той потвърди и обясни следното: “Нямам нищо против Демократична България. Постът ми беше насочен срещу конкретен човек от моя избирателен район и това, което пише цяла седмица за чалгари, мутри и т. н. Имам най-добри чувства…”.

Името на Иванов отново беше засегнато и след като в интернет се появи и чат разговор, за който се твърди, че е между него и студентка от Великотърновския университет. 

Образът на снимката на профила Momtchil Ivanov отново силно прилича на този от профила на кандидата за правосъден министър Момчил Иванов във Фейсбук.

Кой е Момчил Иванов - номиниран за правосъден министър от ИТН

Кандидатът за правосъден министър Момчил Иванов е адвокат от Велико Търново и координатор на структурата на “Има такъв ...

Разговорът от скрийншота започва с: “Понеделник сутрин - на червения килим…” и продължава със “Слагай жартиерите и ще видиш….” В отговор неизвестният човек, вероятно момиче, отговаря: “Ехееееее много смело предложение”, “За едни оценки”, "Така ли оценявате вие”. Следва отговор от Momthil Ivanov – “Давай смело”. В разговора под публикацията обаче има публикуван и скрийншот с малко по-дълъг разговор, който започва така: "А едно време той ни изпитваше" и следва: "Поздрави от студентката с единствени 6-ци от целия поток" и веднага отговор от профила Momtchil Ivanov: "(Фамилията на студентката), да не се наложи да преразглеждам оценката?". Отговорът е: "Нямам нищо против, ще ми е интересно" и чак тогава идват думите за понеделник сутрин и червения килим.

По повод изтеклия разговор екипът на Actualno.com се свърза с момичето от чата. Тя категорично отхвърли да е имала подобни отношения и заяви, че Момчил Иванов никога не си е позволявал да се държи фриволно

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

С метафори за годежи и казарми Янаки Стоилов разкритикува партиите: Прилагат Конституцията само когато не им пречи

Рая Назарян: Кирил Петков имаше неочакван юридически съветник в лицето на Делян Пеевски

Тома Биков: Изборите могат да бъдат и на 2 юни

Никола Минчев: Изборите могат да са 2 в 1 на 9 юни

Деница Сачева: ГЕРБ няма да подкрепи третия мандат за съставяне на правителство

Радев избра на кого да даде третия мандат: Ще има песни и шегички

Стойчо Стойчев: Президентът по традиция ще връчи третия мандат на БСП

Христо Иванов към президента: Конституцията не е упътване за ползване на асансьор

Кабинетът въвежда стотици мерки за намаляване на бюрокрацията в администрацията

Правителството даде държавен имот и на ИТН (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика