Митов: ГЕРБ води България към по-добро, а реваншизмът и омразата се плащат скъпо (СНИМКИ)*

5083
Митов: ГЕРБ води България към по-добро, а реваншизмът и омразата се плащат скъпо (СНИМКИ)*
Снимка: ПП ГЕРБ

"ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделението. Реваншизмът и омразата се плащат скъпо." Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в 24 МИР Даниел Митов при откриването на кампанията в София. На събитието присъстваха стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, кметове, общински съветници, младежи, общественици и други.

Даниел Митов: Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите

Ние отново ще бъдем първа политическа сила. В това бе категоричен заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в студиото на БНТ. Той ...

„Нашата сила е и в свършената работа. Не в клеветнически кампании като нашите опоненти, които като дойде време за работа се скриват. Да се работи е трудно. Но ние не се плашим от работа. Ще продължим да работим за българските граждани чрез инвестиции в здравеопазването, в образованието“, увери Митов. По думите му другите партии непрекъснато се оправдават, на тях все нещо им пречи, все другите са им виновни. „Всъщност, демокрацията им пречи. Затова се опитват да я демонтират и превръщат демократичния ред в хаос. Най-ясна илюстрация на това са 45-ото Народно събрание и служебното правителство. Те са изпълнени само с омразата и мракобесие“, коментира заместник-председателят на ГЕРБ.

„Наш партньор е СДС, защото и ГЕРБ, и СДС искаме България да се развива демократично, да стъпва на реда, законността и отговорните хора. Хаосът се изненадва, че ГЕРБ води в социологическите проучвания. Виждаме, че хората, които искат демокрация, са повече, а чегъртачите по-малко“, завърши водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 24 МИР - София. По време на откриването бяха показани новите лица на партията за предстоящия вот на 11-ти юли. Сред тях се отличават лекари, политолози, педагози, икономисти - хора с ясна визия за бъдещето на страната.

„Ако бъда избран за народен представител, бих искал да работя за диалог и - ако може, никаква омраза“, заяви кандидатът за народен представител от 24 МИР Драгомир Младенов. Той изтъкна огромните средства, които правителствата на Бойко Борисов инвестираха в реконструкция и ремонт на храмове на всички вероизповедания. „В ГЕРБ има баланс. Но не и крайности. Това бе едно от нещата, които ме убедиха да се присъединя към партията. Такава е и нашата философия на работа, с която ще се противопоставим на разделението и омразата“, каза той.

Даниел Митов: Служебното правителство се готви да удари бизнеса у нас

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира днес ситуацията със санкциите по закона "Магнитски". "Подозрения вече има, бяха ...

Според Йорданка Петрова пък, само ГЕРБ може да носи отговорност и да спре хаоса. „Като част от екипа на бившия просветен министър Красимир Вълчев станах свидетел на всички реформи в системата на образованието. Знам, че най-сигурната и дългосрочна инвестиция в бъдещето на нашето общество е доброто образование. Знам също, че ГЕРБ може да гарантира продължаване на инвестициите в сектора, на чиито резултати се радваме днес“, посочи кандидат-депутатът от 25 МИР - София.

 

*Публикацията е по договор за медийтно оттразяване по време на предизборната кампания за парламентарни избори 2021 г.

Журналистка се пита дали би постъпвала като Даниел Митов, ако беше на негово място

"Седя и се чудя. Ако например и на мен г-н Борисов ми обещае един ден да ме направи някога си Премиер, дали ще мога и аз, като г-н Дани...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика