Нанков: ГЕРБ предвижда всяка година актуализация на всички пенсии

2022
Нанков: ГЕРБ предвижда всяка година актуализация на всички пенсии
Снимка: ПП ГЕРБ

Избирателите, особено по-възрастните, са притеснени от предстоящото машинно гласуване – това е нещо чуждо за тях и се опасяват, че ще се затруднят на вота. Това написа в профила си във фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков след срещи в община Летница. ГЕРБ също беше против забраната на хартиените бюлетини, но новата власт успя с гилотината на мнозинството в 45-ото Народно събрание да наложи тази безумна промяна в изборните правила, напомни Нанков. И добавя, че като отговорни политици провеждат разяснителна кампания как се борави с машините за гласуване.

Традиционно хората са притестени за доходите си и дали се задава тежка зима, ще има ли нова вълна на пандемията и как тя ще се отрази на икономиката, добавя Нанков. Заедно с други кандидати от листата на ГЕРБ-СДС, той проведе срещи в предприятието „Хладилника“ в Летница, където се произвеждат заготовки за замразени плодове, в пенсионерския клуб, както и в селата Крушуна и Горско Сливово. Напълно подкепяме възрастните хора в желанието им за увеличение на доходите им – обянихме им, че ГЕРБ предвижда всяка година да има актуализация на всички пенсии като в края на 4-годишния мандат през 2025 г. средната пенсия да е достигнала 600 лв., казва водачът на листата за област Ловеч.

Нанков: Служебният кабинет вместо да организира изборите, участва в тях като предизборен щаб на президента

"За съжаление констатацията, която можем да направим днес по повод дейността на служебното правителство е, че то играе ролята на високо...

За разлика от опонентите ни, ние поемаме само ангажименти, които можем да изпълним. Другите обещават преизчисление на база доходите от 2018 г., но не казват, че тогава 1 милион възрастни хора няма да получат и стотинка над сегашните си пенсии, добавя Нанков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com