X
 
 

Не знаете за кого да гласувате? Запознайте се с "Гласоводител"

2001 1
Не знаете за кого да гласувате? Запознайте се с "Гласоводител"
Не сте решили за коя партия да гласувате на предсрочните парламентарни избори на 26 март? Запознайте се с "Гласоводител", той ще ви помогне да се ориентирате в ситуацията и ще ви помогне да изберете.

Екипът на "Гласоводител" е формулирал 31 твърдения по конкретни политики, които предложи на партиите за техните позиции. Към момента налични са позициите на 11 от регистрираните 21 за изборите партии и коалиции.

МВР ще издава нови лични карти извънредно заради изборите

МВР създава организация, за да могат гражданите, които искат да гласуват, но имат проблеми с документите, да ги решат в седмицата преди...

"Както винаги, важно е да се подчертае, че резултатът от попълването на Гласоводител не е препоръка за гласуване, а е повод за гласоподавателите да научат повече за позициите на партиите по различни важни въпроси. Целта е българските избиратели да могат да направят по-добре информиран избор. Ако инструментът помогне на някои избиратели да открият и припознаят някоя политическа сила като предпочитана от тях, толкова по-добре", пишат създателите.

Тестът на "Гласоводител" може да направите на този линк.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
    Знаеме, знаеме! Само Христо Иванов, Радан Кънев и Трайчо Трайков могат да решат основния проблем на България, а той е как тя да се превърне от социалистическа в социална страна, което е точно обратното! За да стане една страна социална, първо трябва да престане да е социалистическа! Как стана това в Германия? Германия беше социалистическа, управлявана от националсоциалистите на Хитлер! Германия за виж още ›› клейми социализма, осъди социалистите, забрани тази партия, вкара в затвор когото трябваше и се превърна във водеща икономика, тоест стана социална държава! Докато това не се случи в България няма да се оправим!