"Нова Република" за срещата в ЦУМ: И тримата са известни масони

2730
"Нова Република" за срещата в ЦУМ: И тримата са известни масони
Снимка: Нова република

Политическият съвет на дясното обединение около ДСБ "Нова Република" е удовлетворен от ангажимента на служебния кабинет и ГЕРБ за активна българска позиция по преговори ЕК – Газпром за цената на природния газ. Това съобщиха от пресцентъра на формацията.

"Надяваме се тази позиция да стане по-силна, чрез активна дипломация с Полша и Балтийските републики, която да доведе до компенсации за минали периоди и подписване на нов договор с Газпром, при по-добри условия", пишат още те в позицията си.

Реформаторите се заядоха с "Нова република" заради "Газпром"

Реформаторският блок (РБ) не приема опитите за разделяне на десницата. С такова съобщение от Реформаторите коментират опитите на "Нова ...

Десните настояват българската позиция да бъде публично оповестена предварително и подложена на обществено и експертно обсъждане.

От "Нова република коментира"т и срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмена Сашо Дончев: "Изразяваме тревога от проведената нерегламентирана среща на главния прокурор с крупни бизнесмени, на която са обсъждани енергийни, медийни и политически теми.

"Припомняме, че по предложение на политиците от "Нова Република", 43 НС задължи всички магистрати да декларират принадлежността си към тайни организации, в това число масонски ложи. А и тримата от ЦУМ са публично известни като масони", коментират от дясното обединение.

Те настояват ГЕРБ, като представител на ЕНП, която декларира, че ще представлява и българските десни избиратели в 44 НС, да поиска анкетна комисия, която след изслушване на засегнатите страни и на специалните служби да установи причините за проведената нерегламентирана среща и съдържанието на проведените разговори, да установи връзката между проведената нерегламентирана среща и членството на участниците в масонски ложи и други тайни организации.

ГЕРБ подкрепя "Нова република" за предоговаряне на цените с "Газпром"

ГЕРБ е готова да участва в подоготовка на становището относно предоговарянето на цените, на които България купува газ от „Газпром...

"Нова Република" декларира готовността си да продължи да съдейства на всички власти и да проведе консултации с десни и реформаторски политически партии по тези важни за националния интерес въпроси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика