Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните избори

2751
Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните избори
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се регистрира за участие в парламентарните избори на 14 ноември. Председателят на партията Симеон Славчев и членове на ръководството внесоха в деловодството на Централната избирателна комисия 3426 подписа за участие в предсрочния парламентарен вот.

 

"МИР е партията на новото поколение в българската политика и нашата цел е да обединим честните, моралните, инициативните и родолюбиви българи и заедно с тях да направим истинска промяна в България. В своята програма партия МИР определи много ясни и конкретни четири приоритетни отрасли и стъпки, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските граждани“, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

ПП МИР предлага референдум за нов Обществен договор

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) стартира разговори за създаване на Общ фронт за промяна в България. Това каза ...

Той подчерта, че „Програмата за възстановяването и устойчивото развитие на България“ на партия МИР включва възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката – селско стопанство, туризъм, транспорт и транспортна инфраструктура и логистика, както и високотехнологични чисти производства.

„Днес България е изправена пред исторически избор, така както беше преди повече от тридесет години. Разликата от тогава, е че без да сме били в състояние на война вече сме с над 2 милиона българи по-малко, че нямаме работеща икономика, която да пълни хазната, че нямаме селско стопанство, което да изхранва собственото ни население, че нямаме износ на стоки и услуги от чиято добавена стойност да влагаме в развитие на високотехнологични отрасли, нямаме суверенитет, за да вземаме сами решения, които да са в името и за благото на българския народ. Днес България страда от повсеместна корупция, а милиони българи страдат от немотия. Именно за това партия МИР предлага всички честни, мислещи и смели българи да се обединим и заедно да поведен битка в рамките на действащите закони за благоденствието на българския народ и за по-добро бъдеще на родината“, заяви още председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Той каза, че партия МИР предлага икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят наново, както и финансова децентрализация и равномерно развитие на всички региони на България.

„Българският национален интерес трябва да застане на първо място и партия МИР поема отговорността да мобилизира градивните сили на съгражданите ни в България и в чужбина за защита на българския национален интерес и изваждане на българския народ от състоянието на бедност, безперспективност и духовна нищета“, заяви още лидерът на партия МИР Симеон Славчев и призова всички български граждани да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава.

Симеон Славчев: Обърнете внимание кои са партиите на промяната

„Преди и по време на изборите ПП МИР предупреждаваше българите, че се подготвя поредната подмяна, замаскирана и обявявана шумно з...

„От всички нас зависи да спрем поредната подмяна и със задружни усилия да извършим истинската промяна в България“, каза още Симеон Славчев след като регистрира партия МИР за участие в предсрочните парламентарни избори.

Припомняме, че МИР подкрепи и издигна президента Румен Радев за втори мандат.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика