Реформаторите откриха кампанията и обещаха да спукат червените балони (ВИДЕО)*

2631
Реформаторите откриха кампанията и обещаха да спукат червените балони (ВИДЕО)*
Снимка: Румен Скрински/Actualno.com

Ние ще спукаме червените балони. С тези думите лидерите на коалицията "Реформаторски блок - "Глас народен" откриха кампанията за предсрочните парламентарни избори на 26 март. Събитието се състоя пред Народния театър в столицата, където се бяха събрали симпатизанти на дясното обединение.

То беше открито от бившия министър на здравеопазването Петър Москов, който заяви, че днес Реформаторите откриват кампанията си по-силни. "Тук сме хората, които искат да направят промяната, а една държава е такава, каквато я направим", обяви той.

Антони Тренчев: Най-пагубна за страната би била коалиция ГЕРБ–БСП

Най-пагубно за страната би било да се направи широка коалиция БСП – ГЕРБ. Вярно е, че г-жа Нинова и г-н Борисов говорят много &bd...

Той добави, че Реформаторският блок иска силни държавни институции, силна държава, която не допуска цели социални групи да бъдат облагодетелствани. "Както и силна икономика, а силната държава - това са параметрите на силното общество", каза още Москов и добави "Ще продължаваме да правим това. По-силни и по-мъдри".

След него думата взе бившият министър на икономиката Божидар Лукарски, който прогнозира, че РБ ще участват в кампания, в която те ще бъдат поставени в кръгова обсада".

"Не само от опонентите, но и от наши доскорошни съратници, които декларират, че са дясно мислещи. Вярвам, че ще се представим много добре на изборите, вярвам в общия успех", посочи Лукарски.

Реформаторите за санирането - ГЕРБ да инициира референдум дали да го има

Санирането е държавна „пирамида“ – всяко семейство е платило по 1000 лева за саниране на 2000 от 700 000 панелни жили...

"На 26 март ние ще спукаме червените и популистките балони", закани се лидерът на СДС, който припомни, че това е пета поредна кампания за Реформаторите. "Стартираме я с нови партньори и нови надежди. Това е кампанията, в която ще се сблъскат "за Европа" и "за Кремъл", зарече се Лукарски.

Председателят на предизборният щаб на Блока и зам.-председател на ДБГ Найден Зеленогорски от своя страна постави ясна цел пред РБ за изборите: минимум 6 на сто от гласовете.

"Не заставаме в героични пози, не се включихме и в наддаването за пенсии и заплати. Ние просто казахме силна държава, икономика, инвестиции в образование", добави още той.

Лидерът на "Глас народен" Светльо Витков обеща, че реформаторите няма да са на опашката в парламента. "Горд съм с решението да се присъединим към Блока", категоричен беше той.

* Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика