Сидеров пита Симеонов: Защо помагаш на ДПС да се върне във властта?

6926
Сидеров пита Симеонов: Защо помагаш на ДПС да се върне във властта?
Снимка: БГНЕС

Това, което каза вицепремиерът Валери Симеонов, не е вярно. "Атака" и ГЕРБ не работят за братя Домусчиеви или в интерес на някои други братя. Това заяви председателят на Парламентарната група на "Обединени патриоти" и лидер на партия "Атака" Волен Сидеров в право на отговор в ефира на БНТ.

Припомняме, че вчера (18 юли) вицепремиерът Валери Симеонов намекна за координирана според него акция на "Атака" и ГЕРБ по отношение на промени в Закона за приватизация и следприватизационен контрол, които целят да обслужат бизнесмена Кирил Домусчиев и концесията на Българския морски флот (БМФ).

Напрежение при Патриотите: Валери Симеонов се разграничи от Волен Сидеров

От формацията на вицепремиера Валери Симеонов НФСБ се разграничиха от партия "Атака" и лидера ѝ Волен Сидеров, който по-рано днес съобщ...

Законът за приватизацията, който се внася, не е лобистки, подчерта Сидеров. По думите му Валери Симеонов напада от известно време своите партньори. Ще дам сумата от 5000 лв., ако някой открие нещо лобистко в това, което депутатът Николай Александров предлага. Когато нападаш "Атака", нападаш основата на патриотичната коалиция. Тази коалиция, която сега управлява, се появи благодарение на моите усилия. Приех най-много компромиси в тази коалиция. "Атака" претърпя най-много щети. Да нападаш базата, идейната база, означава да нападаш самия фундамент на патриотичната коалиция, направи анализ на ситуацията в "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

Според него на БСП и ДПС е изгодно това, което прави Валери Симеонов. "Защо помагаш на ДПС да се върне във властта - това е моят въпрос към Валери Симеонов". Защо той сече клона, на който седи или иска да се прехвърли на друг клон, попита още Сидеров.

Без "Атака" Симеонов нямаше да е вицепремиер, Каракачанов нямаше да е вицепремиер. Опитвам се да предотвратя разрушителни действия в коалицията. Този анализ е моето желание да отидем заедно за изборите за Европарламент, той (Валери Симеонов - бел. ред.) обаче казва, че няма да участва с нас на тези избори, посочи още Сидеров. Той призова Валери Симеонов да извади на светло и концесионните договори, които държавата е сключила.

Николина Ангелкова: Обвиненията на Валери Симеонов срещу мен са внушения

„Обвиненията на Валери Симеонов срещу мен са внушения, които особено в национален ефир не са полезни”. Това коментира минис...

Ситуацията с чумата по животните

Предложих оставката на директора на БАБХ, но той беше защитен от Валери Симеонов много енергично, разкри Сидеров. Трябва да бъде заграден този регион, защото заразата се пренася. Ние сме подложени като страна на кръстопът на такива опасности. Не трябва да се създават такива провокативни действия. Трябва да се обясни на хората много добре и кметовете не трябва да се спотайват и да сочат към София, коментира сутацията с чумата по дребно-преживните животни Сидеров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Радев продължава срещите с потенциалните служебни премиери

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика