Сидеров: Прокуратурата направи огромен гаф, Цацаров да подава оставка

3754
Сидеров: Прокуратурата направи огромен гаф, Цацаров да подава оставка
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата направи огромен гаф! Цацаров да подава оставка! Властта да си ходи! Тя е изчерпана, антидемократична, антибългарска! Това бяха първите думи на Волен Сидеров на свобода.

Лидерът на "Атака" беше задържан след разпит в следствието заедно с депутата Десислав Чуколов.

От "Атака" не се радват на "подкрепа" на Борисов, витаят съмнения за театър

Театрална постановка с режисьор „Атака” няма как да се реализира, при участието на прокуратурата и съда. Не е сценарий, про...

"Това беше един тормоз, едно мачкане. В този абсурден час посреднощ имаше съдебно заседание. Съдът реши, че прокурорската мярка за 72 часа е незаконна. Т.е. прокуратурата получи шамар. Според мен главният прокурор трябва да подаде оставка. Едва ли ще го направи, но определено това беше огромен гаф, провал за прокуратурата, която искаше да разиграе репресията. Чак след като обжалвахме, те се рамърдаха", каза още Сидеров.

Той определи удрянето, блъскане и влаченето на народните представители от "Атака" пред столичното следствие като прокурорско-полицейски произвол, предаде БЛИЦ.

Заместникът му Десислав Чуколов, който също беше освободен от ареста, благодари на всички присъстващи на протестите в тяхна подкрепа.

Софийският градски съд постави, че задържането на лидера на "Атака" Волен Сидеров и заместника му Десислав Чуколов за 72 часа е незаконосъобразно. Това стана ясно малко след 2 часа след полунощ на 18 ноември 2015 г. Съдът реши още, че прокуратурата е превишила правата си с ареста на националистите.

Съдът пусна Сидеров и Чуколов от ареста

Рано тази сутрин Софийски градски съд (СГС) пусна срещу 6000 лева гаранция за лидера на ПП "Атака" Волен Сидеров и за съпартиеца му Дес...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com