Симов пита защо Стъки не е обект на интерес от прокуратурата

6942
Симов пита защо Стъки не е обект на интерес от прокуратурата
Снимка: БГНЕС

"Току-що изгледах момента в който любимият храненик на държавата Стъки нахлу по време на интервюто на Антон Кутев в Нова телевизия. Този момент трябва да остане в историята. Това са конвулсиите на една отиваща си паразитна прослойка, която отказва да повярва, че България вече е друга държава.

Само си представете в какво е превърнал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един адски коктейл от питекантропи, които са си осигурили лично благосъстояние на наш гръб. И нещо повече - днес тези същите докато гледат как светът им се руши си позволяват такава върховна наглост, че човек неволно се парализира пред тази арогантност", пише журналистът и бивш депутат от БСП Александър Симов във Фейсбук.

"Те са свикнали точно така да се държат - недосегаеми, нагли, отплували в облаците на личния си просперитет изцяло за наша сметка. Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лева. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните сделки на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния прелестен и затревен пейзаж, на свръхбогатите директори на болници и техните съдебни плонжове?

Антон Кутев: ММА бойците изкарват повече пари от политика, отколкото от спорт

 „Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах защо ММА бойците се занимават с политика. Защото печелят повече от н...

В друга държава обаче вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци такъв като Стъки отдавна трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на кандидат за президент той трябва да дава отговори, защото безобразията на предишната власт всеки ден излизат като гной, която беше на път напълно да убие държавата. И според някои анализатори това били само "думи".

Това е все едно да наречеш ядрения взрив "просто пушилка". Днес виждаме остатъците от държавата на Бойко Борисов, които си мислят, че тяхната лична утопия може да продължи, че българското общество ще си затвори очите пред всички тези безобразия и ще ги отмине. Нищо не трябва да отминава.

Навремето Янаки Стоилов формулира един великолепен лозунг: "Долу олигархията! Свобода за народа".

По дяволите, той е бил безобразно прав.

Докато хора като Стъки щурмуват телевизионните студия свободата не е истинска.

MMA боец с обяснение защо блъсна полицейска кола и рани полицаи

Това е един инцидент, който се случва доста често – ако в него не участваха популярно лице и специализиран автомобил, едва ли щеш...

Време е да стане."

Припомняме, че бившият ММА боец и кандидат за президент Станислав Недков-Стъки предизвика скандал, след като нахлу в студиото на Нова телевизия, докато водещият Виктор Николаев водеше разговор с говорителя на правителството Антон Кутев.

Ядосаният шеф на Федерацията по ММА размахваше документи и искаше думата, за да се защити по казуса с отпуснатите й неправомерно средства.

Вчера Антон Кутев оповести, че Министерството на спорта е раздало непрозрачно около 5 млн. лв. По думите му, "Ипон" е получавал пари по програмата за неправителствени организации, въпреки че е спортен клуб. Другият спортен клуб, който е бил финансиран и като неправителствена организация, е Българската федерация по ММА, оглавявана на Станислав Недков-Стъки.

Виктор Николаев помоли бившия ММА боец да напусне студиото, тъй като Недков бе гост в сутрешния блок на Нова телевизия непосредствено преди Антон Кутев и вече изрази позицията си. Тъй като Стъки не обърна внимание на Николаев, водещият го заплаши, че ще извика охраната, която да го изведе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

С размяна на любезности Радев връчи третия мандат на ИТН, те върнаха празна папка (СНИМКИ и ВИДЕО)

С метафори за годежи и казарми Янаки Стоилов разкритикува партиите: Прилагат Конституцията само когато не им пречи

Рая Назарян: Кирил Петков имаше неочакван юридически съветник в лицето на Делян Пеевски

Тома Биков: Изборите могат да бъдат и на 2 юни

Никола Минчев: Изборите могат да са 2 в 1 на 9 юни

Деница Сачева: ГЕРБ няма да подкрепи третия мандат за съставяне на правителство

Радев избра на кого да даде третия мандат: Ще има песни и шегички

Стойчо Стойчев: Президентът по традиция ще връчи третия мандат на БСП

Христо Иванов към президента: Конституцията не е упътване за ползване на асансьор

Кабинетът въвежда стотици мерки за намаляване на бюрокрацията в администрацията

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика