X
 
 

Вицепремиер и четирима министри на парламентарен контрол

450 0
Вицепремиер и четирима министри на парламентарен контрол
Снимка: БГНЕС
Един вицепремиер и четирима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол, предаде БГНЕС.

Първа на трибуната ще се качи заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева. Към нея има адресирани три въпроса – свързани с актуалните проблеми на българите в Украйна, защитата на правата им и отбелязване на 70-та годишнина от подписването на Северноатлантическия договор.

Даниел Вълчев смята, че парламентът прави глупости със законите и даде примери

Деканът на Юридическия факултет на Софийския университет проф. Даниел Вълчев предупреди, че намесите на Народното събрание са променили...

Веднага след нея излиза министърът на финансите Владислав Горанов, който ще даде информация относно въвеждането на електронната платформа за възлагане на обществени поръчки.

Социалният министър Бисер Петков ще отговаря за предприетите от неговото министерство действия за справянето с безработицата в Благоевградско, а министърът на икономиката Емил Караниколов – за чуждестранните инвестиции в общините.

Програмата DESIREE Gas и Програмата „Енергийна ефективност и възобновяема енергия“ – с това са свързани двата въпроса, отправени към министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално