Барселонските потайности: Разтуреният харем на Бокомилите

17665
Барселонските потайности: Разтуреният харем на Бокомилите
Снимка: БГНЕС

Барселонската афера, колкото и сериозна да е в предполагаемо корупционен план, става все по-трагикомична в чисто човешките си измерения.

Борислава Невеста - бившата манекенка и Мис Бикини Борислава Йовчева, набързо бе омъжена за един от официалните си спонсори, Йордан Христов.

Припомняме основните факти и твърдения в тази афера, после ще продължим.

За Борислава Невеста в разследвания на “Бивол”, БОЕЦ и Елена Йончева се твърди, че е била близка на премиера Борисов и дори му е родила дете.

Тя доскоро живееше в необясним лукс в къща в Барселона, имаше си и бутик да си играе на бизнесдама, а спонсори на тия удоволствия бяха бизнесмени, които са близки или са били близки на Борисов. Бизнесмените Бокомили освен това печелят честно обществени поръчки и евросредства в големи размери.

Когато обаче каталунските власти (за разлика от българските) започнаха да разследват за евентуално пране на пари около Къщата в Барселона, на бърза ръка бутикът беше приключен, а Йовчева бе омъжена за бизнесмена-Бокомил Йордан Христов. Тя напусна прословутата къща в Барселона и се локализира в неизвестна за обществото точка на земното кълбо. Надяваме се поне тя да си гледа детенцето, да е живо и здраво.

Освен всичко най-съмнително в тази история има и чисто човешки елемент, който съвсем не е за смях. Ако Бойко Борисов наистина е баща на това дете, отказът му да признае бащинството е, меко казано, нехуманен. Дете с толкова прочут баща - а само го затрупват с пачки, за да си мълчат с майка му и да не правят проблеми.

Затова и журналистката Вилдан Байрямова зададе в Кърджали този най-прост въпрос на премиера: имате ли дете от бившата манекенка Борислава Йовчева?

Отговорът беше категоричен и отрицателен. Дано да не лъже Борисов, защото е кофти за детето.

Срещу колежката Байрямова естествено започна свинска кампания в медиите на Пеевски, а Недялко Недялков я нарече “Курбан Байрямова”, което се надяваме, че не е заплаха да “стане курбан”.

По-красива беше обаче реакцията на щастливия младоженец и бизнесмен Йордан Кръстев.

Митко Стоянов от “Бивол” се опита да говори с него, но бизнесменът-Бокомил нарече брака си с Йовчева “грешка”, отрече се (естествено!) от дружбата си с Борисов, отрече и да е баща на детето ѝ, а в един момент дори каза по адрес на младата си съпруга - кво ме интересува тая!

Кво ли да го интересува, наистина! Само няколко милиона е налял там, ама те са сравнително крадени, па кво толкоз. Само малко трябваше и да се ожени за чуждо гадже, 38 години по-млада от него и с финансови проблеми. Ама кво го интересува! Направо почти му е през оная работа, ама приблизително и не съвсем.

Самият Борисов, каквито и отношения да е имал с бившата манекенка, вече сигурно му се е отщяло нацяло - той не обича да му създават усложнения в безконтролната власт. А усложненията започнаха.

Бизнесмените-Бокомили, изпълняващи ролята на евнуси-пазачи в разтурения харем, пък са оставени да се издавят (образно казано) - те да се оправят с каталунските служби!

И - който таковал, таковал. Жената се омъжи, а младоженецът не се интересува от нея.

:(

 

Автор: Сър Гей Бубка, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...