Добре дошли на трибуна „Моци“, олигофрени!

21944
Добре дошли на трибуна „Моци“, олигофрени!
Снимка: БГНЕС

Играе се приятелски мач между "Лудогорец" и "Тигрите" от Бистрица с награден фонд – 15 000 кебапчета, едно печено агне и 58 млн. държавни пари. Условията на играта са – и да паднем, и да бием, българите плащат! Българите плащат през държавния бюджет, който се пълни от данъци, такси и държавни заеми, които се плащат пак от българите, но с лихви.

С новите поправки в Закона за приватизацията държавата пие една студена вода и опрощава 58 млн. на Кирил Домусчиев, които той би трябвало да плати по силата на приватизационния договор, с който е взел Българския морски флот. Защото държавата има доверие на своите граждани, които не са близки до властта бизнесмени – гражданите да пълнят бюджета! Ако не знаете – Домусчиев е красиво зализан бизнесмен със самочувствие на български Берлускони, а "Стандарт" има маниер, когато Домусчиев каже нещо, вестникът да го цитира по този начин – "Бизнесът:...". Сиреч, когато говори Домусчиев, говори Българският бизнес.

Менда: направо ги убивам!*

Събра Менда отбор мислители – цял един мозъчен тръст, който да напрегне мозъчни гънки и да реши бюджетна математическа задача кат...

Ние от кораби и икономика не разбираме, но Валери Симеонов като човек от правителството, който се занимава с икономика, твърди, че в момента държавата прави гигантски подарък на Кирил Домусчиев. Същото твърдят и хора, които са твърде далеч от Симеонов в политическата координатна система. За сметка на това Валери Симеонов вече се конфронтира и с Волен Сидеров, който също защити приватизационните поправки, а в добавка тръгна по черноморските бардаци, за да прави проверки на проверките на Симеонов – поради опасения, че действията на Симеонов ще се отразят зле на приходите от туризъм в бюджета. (Представяте ли си колко искрено е загрижен Сидеров за бюджета!)

Бачо Валери продължава да мачка децибелите по морето и твърди, че Ангелкова и Министерството на туризма издава неправомерно категоризации за бардаците по плажа.

В туй време се промушиха и едно весели поправки в Закона за горивата, внесени от патриота и някогашен гергьовец Емил Димитров – Ревизоро. Поправките изискват от търговците на горива половин милион лева обезпечение в полза на държавата и образователен ценз.

Това на практика облагодетелства големите играчи и ликвидира малките, но не се прави заради Валентин Златев , защото той не е истински приятел на Бойко Борисов – веднъж Борисов разказа, че със Златев не играе белот, защото Вальо имал грозен навик - "на вале, деветка и дама вика терца"!

Северна Македония надхитри всички, предяви претенции над всички северни неща*

Наглед компромисното склоняване на Македония да смени името си на Северна Македония се оказа двоен блъф от страна на югозападните ни съ...

Домусчиев веднъж нарече журналист "олигофрен", защото не хареса някакъв въпрос. Сега бизнесменът намери начин да се извини на журналиста – за да не е сам журнальорът в олигофренията си, Домуса и неговите приятели направиха всички ни на олигофрени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...