Футболен ишиас

4864
Футболен ишиас
Снимка: Getty Images/Gulliver

Българската кандидатура за Мондиал 2030 (Предварително по години™) 

България разбира много от футбол, а ако няма големи конспирации, а то няма да има, защото БНТ вече има предаване за мистика и конспирация - я може тая игра. А само след 11 години ще организираме Световното, защото какво са няколко милиарда държавни пари, разпределени между приятели в името на спорта.

Но това ще са едни бурни 11 години, в които ще строим стадиони, ще спорим дали са построени хубаво и не са ли погълнати едни пари, дали ще посрещнем международната футболна общност с истински яйца в майонезата и чисти проститутки.

Ето как ще прокипи трескавата подготовка..

2019. За всеки случай ще се строят нови стадиони във всеки областен център, като се правят първи копки, а на места се правят и тайни втори копки за всеки случай.

Българска работа, ама ромска!

Днес, докато отивах на работа и се опитвах да прибера в чантата си фотоапарата и микрофона, ме пресрещна една жена и ме зяла с порой от...

Реконструкцията на стадиона във Варна ще бъде посветена на спортния министър Красен Кралев и ще бъде представен проект за конструкция, вдъхновен от гънките на главата му отзад, дето са.

2020. Братя Домусчиеви ще обявят желанието си да разширят стадиона в Разград, така че и той да участва в домакинството, като скритият им коз е проект за преименуване на трибуна Моци на трибуна Боци, в която ще дадат луксозни апартаменти за всички министри да си живеят.

2021. Строежът на стадиона във Варна е спрял, тъй като там изневиделица е изникнал огромен търговски център и дискотека.

2022. България официално е обявена за домакин на Мондиал ‘30, тъй като другите страни са изпаднали в страхотен колапс от спирането на пластмасата за еднократна употреба, докато тука си носим торбичките от софийското летище, докато се скъсат, а в пластмасовите шишета кътаме ракия и вино. #стабилност

2025. Борислав Михайлов изпи.. изразходва парите за организация на Световното за лечение на схванат крак, но организира 25 контроли на националния ни отбор със страни от рода на Таджикистан, Мавриций, Американски Самоа и Северна Македония, на които да текат залози.

Коя държава накъде ще хукне през 2019 година

САЩ И тази година САЩ ще бъде основно Доналд Тръмп. Оранжевият дядо, който за последно е спал преди падането на Берлинската стена, ще ...

2027. Бойко Борисов обявява, че няма да бъде капитан на отбора ни на Световното, за да даде път на младите

2029. България става първата страна-домакин, която не се класира на Световно първенство, тъй като в страната не може да се открият 11 човека, които да могат да тичат 90 минути, без това да се дължи на забранените стимуланти, които взимат единствените спортуващи нещо по това време в страната - батките.

2030. Новият национален стадион в София още няма акт 16 и откриването е преместено в Пловдив, където е единственият лицензиран стадион за Мондиала, и по-точно - само ложите са лицензирани.

Откриването в Пловдив включва най-голямата масовка в света, като всеки български гражданин е извикан на база трудова повинност да носи огради, лампи, да танцува, да готви кетъринг, да пее, да рецитира стихове на Гери-Никопол и Криско, които вече са с ранга на класици.

Обединеният отбор на САЩ и Русия сипва полоний 210 и новичок на всички останали отбори, по телевизията върви реалистична симулация на FIFA 30 и всички си мислят, че мачовете се играят наистина, но всичко е предрешено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...