Има ли такъв продукт? (Сигнал до Комисията за защита на потребителите)

15897
Има ли такъв продукт? (Сигнал до Комисията за защита на потребителите)
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

Уважаеми представители на КЗП,

Преди седмици на мен и семейството ми бе представен нов продукт на закритото изложение на производителите на референдуми в Рейнбоу плаза. Не присъствахме лично на демонстрацията, но жена ми е гледала рекламата по телевизията и прояви интерес. Държа да отбележа, че тя изпитва силен афинитет към иновативни устройства, показани в ефир. Поради тази причина само през изминалото тримесечие сме закупили Екстрийм пила за пети с дистанционно, масажираща възглавница за таз, двулицев халат Фантазия, домашни пантофи с дишащи ергономични стелки и два броя кухненски роботи за салата. Част от изброените артикули не отговарят напълно на първоначалната ни представа. Ето защо, когато беше представен Продуктът на Слави, аз изразих съмнение, че без да сме чели упътването и да сме виждали как работи, е по-добре да не инвестираме в него. Още повече, че става дума за политически продукт, а у дома вече няколко пъти сме имали проблеми заради такива. Дори наколенките на Дядо Мони, които за 800 дни оправят проблемите на прехода, се оказаха дефектни.

Съпругата ми обаче хареса много презентацията на продукта. Според нея Слави е бил много емоционален и прям, много повече от хората, които ни демонстрираха меджик грила без цензура и матрак Воля и сега офертата си струвала. Продуктът щял да работи в интерес на народа, като в същото време ще се задвижва с екологично чисти помисли. Освен това ще намали депутатите наполовина, а жена ми има нюх към изгодните намаления. Пожела да го изпробваме, едва ли е по-сложен за ползване от пилата за пети. Предвид опита ми на потребител обаче, аз оставам скептичен. Най-напред, никъде не видях цена и срок на годност. И друг път съм получавал безплатни онлайн продукти, а после се е налагало да плащам за всеки допълнителен коалиционен накрайник, който ги съпътства. Не бих искал да инвестирам средства и в нещо, което ще се развали след година или няма да успее с редукцията на депутати. Още помня как си изпатихме, влагайки в чифт реформаторски бастуни, които после се оказаха най-обикновени патерици на ГЕРБ и сега ги използваме за закачалки.

Направи ми и впечатление, че логото на продукта е заимствано. По принцип съм окей с този тип рециклиране на авторски права, но за десен продукт на картинката е показана лява ръка. Приемете извиненията ми, ако производителите са с две леви ръце и това им е креативният максимум.

Подавам този сигнал, за да може по надлежния ред да проверите функционалността на продукта, още повече, че самото му име ми изглежда като оправдание за евентуални дефекти. Давам си сметка, че родните потребители сме свикнали да ни лъжат и заблуждават, но жена ми наистина има нужда от оправена държава. Също така сме си харесали мултифункционална качулка за след дъжд, портативен електрически вятърен генератор тип духалка и ароматизирани трици за маймуни.

 

Автор: Драго Симеонов, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...