X
 
 

Изборите в София: Сливи за Кмет

12265 0
photo of Изборите в София: Сливи за Кмет
Снимка: БГНЕС
Йорданка Фандъкова е кмет на София вече 10 години и заслужава да продължи успешната си работа. Само под нейното ръководство столицата ни ще се превърне в световна туристическа дестинация. Ако туристите искат да видят руини като в Гърция, трябва да разгледат Ларгото. Ако искат да усетят духа на ралито „Париж-Дакар“, трябва да направят едно кръгче по Околовръсното – офроуд емоциите са гарантирани. Ако искат да се насладят на изригването на вулкан – трябва да посетят ТЕЦ София – същия дим и пушек, и даже някоя трайна болест за разкош.

За Йорданка Фандъкова може да гласувате напълно незаконно с билетче от 1.60 лв.

Ако Мая Манолова спечели изборите за кмет на София, ще бъде просто прекрасно. Столицата ще цъфне като кюстендилска череша през април. Билетчетата за градския транспорт ще се печатат в печатницата в Костинброд.

София ще се сдобие с нов, невероятен, корпулентен паметник. Той ще изобразява един велик издател на вестници седнал, а отзад – като рула тоалетна хартия ще излизат многобройните му печатни издания. Красота и аромат!

Освен това автобусите ще спират на всеки фризьорски салон и ще правят обратен завой, когато решат.

Столицата ни ще стане прекрасен град, защото братя Галеви ще получат званието „почетен гражданин на София“.

Борис Бонев – един от основателите на „Спаси София“. Това „Спаси София“ е възпитаният начин да кажеш „Уволни Фандъкова“.

Младият (31г.) Бонев от дете харесва трамваи. Ако трамваите в София се увеличат, от това най-доволни ще са децата, защото обичат влакчета на ужасите.

Борис Бонев иска да направи София един зелен град, но това отчасти вече е постигнато – вижте колко е голяма Зелената зона за паркиране.

За да бъде по-добър кмет от предишния, Бонев трябва да направи само едно – да намери един майстор, който да постави две гранитни павета правилно в една равнина. Това досега не се е случвало в София!

Борислав Игнатов. Името на председателя на Управителния съвет на Камарата на архитектите в България (леле, как звучи!) стана известно покрай скандала с терасата на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев. Това не можеше да му се размине – тези неща са непростими – за награда някои хора направиха приятелката му много известна. (Агенция ПИГ благодари на МВР за любезно предоставените снимки.)

Един от основните проблеми на София според Игнатов е мръсният въздух. Решението на проблема е много просто – трябва само едно – прозорците на редакциите на жълтите вестници да не се отварят, защото всяко отваряне рязко повиша нивата на метан в атмосферата.

Да стане кмет на София – за Борислав Игнатов това е нов проект, демек е архитект! Респект!

Софийски потайности

Не за първи път Волен Сидеров се кандидатира за кмет на София. На изборите през 2003 г. Сидеров спечели по-малко от 2000 гласа.

Едно от първите обещания, които даде кандидатът за кмет на София Волен Сидеров е, че ще преосмисли Синята и Зелената зона за паркиране. Решението е елементарно – прави се една – Бяла зона – паркира се на цената на грам бело.

Ако Сидеров стане кмет, ще има една голяма промяна. Руското посолство ще плаща лично на “Московска” 33 „Данък сгради и такса Кмет“.

Ангел Джамбазки - ангел (от гръцки – вестител, посланик) е свръхестествено, безсмъртно, разумно същество, изразяващо волята на Бога и притежаващо нечовешки умения и възможности (способност да бъде невидим, способност да лети, ясновидство, способност да унищожава цели градове).

Последното, че има способност да унищожава цели градове, малко ни притеснява, затова няма да споменем, че номерът на Ангел Джамбазки в бюлетината е 34.

Тончо Токмакчиев - в книгата на Дъглас Адамс „Пътеводител на галактическия стопаджия“ има един гигантски компютър, на име Дълбока мисъл, който прекарва точно 7,5 млн. години разсъждавайки върху Живота, Вселената и Всичко останало и най-накрая тържествено заявява, че Абсолютният отговор е… 42.

Номерът в бюлетината на Тончо Токмакчиев е 42.

Смятате ли, че Дъглас Адамс и Дълбоката мисъл са имали точно това предвид? И ние не!

Георги Кадиев - бивш депутат от БСП, бивш зам.министър на финансите и бивш репортер в „24 часа“, настоящ кандидат кмет.

Безспорно Георги Кадиев е истински професионалист сред кандидатите за кмет на София – той е губил вече два пъти – 2009 и 2015 г. Ако загуби и този път, ще стане „три пъти“ – за щастие!

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...