Коя държава накъде ще хукне през 2019 година

8680
Коя държава накъде ще хукне през 2019 година
Снимка: Getty Images/Guliver

САЩ

И тази година САЩ ще бъде основно Доналд Тръмп. Оранжевият дядо, който за последно е спал преди падането на Берлинската стена, ще обсеби медии, умове и сърца, като ще наеме ДжиПи Груп за строенето на стената до Мексико.

Тръмп ще противодейства на налагането на третия пол в някои страни, като ще отмени втория пол, за да възстанови световния баланс.

Американският държавен глава ще отмени пунктуацията, храненето с нож и вилица, както и ще задължи всяко бяло дете да бъде въоръжено, докато всяко цветнокожо дете ще изкара минимум 1 година в затвора като превантивна мярка.

Тържествено американският президент ще си направи профил в руската социална мрежа VKontakte, като ще блокира абсолютно всички, за да отхвърли за пореден път обвиненията за връзки с Русия.

Русия

Русия ще продължи да се развива ударно в технологичен, културен и метеорологичен аспект.

Лично Владимир Путин ще създаде нова Лада, заредена с електронно космическо оръжие, можещо да изпепели цял западен град за 20 секунди, а хората, които вярват на такива твърдения, ще се увеличат като брой двойно на вярващите през 2018 година.

Нов хуманоиден православен робот ще може да кръсти по 200 деца в минута, но и да каже наздравица в същото време, без да се окаже, че това е бил енергичен поп в роботски костюм.

Възникнали малки протести, най-вече срещу слагането на глутен в лосионите за вана, тук-там из Русия ще бъдат потушени от извънземни, заради което протестиращи безследно ще изчезнат. Нейсе.

Великобритания

И през 2019 Брекзит ще значи Брекзит, каквото и да значи това.

Тереза Мей почти ще постигне сделка, но всъщност сделка няма да има, а напускането на Европейския съюз според някои ще се е случило, други ще смятат, че предстои, но никой няма да е сигурен какво точно става.

Борис Джонсън и Джеръми Корбин ще обявят, че с удоволствие биха управлявали Обединеното кралство, но към момента единият не може да си намери чорапите, а другият не иска да излиза много навън в свят, в който единственото равенство между леви и десни е в краката и в това, че и двата носят чорапи.

Германия

В Германия всичко важно е в шепите на нашенският премиер генерал Бойко Борисов. Ако той одобри Анагрете Крам-Каненбауер за наследник на Меркел, стабилността ще възтържествува.

Но това име не се учи лесно и е възможно да се потърси някоя друга Хелга, на чието дупе нашенският дипломатически гений да свири, както Волен Сидеров на барабанчета.

Очаква се 79 милиона дизелови МПС-та да бъдат пратени насам, така че обменяйте левовете в марки, идват евтините BMW-та и пасати.

Франция

Макрон няма да прокопса дълго под натиска на хора, облечени като КАТ-аджии, така че очакваме сериозна промяна във Франция.

След Саркози и Макрон може да дочакаме някой по-висок лидер на страната-световен шампион, но засега това най-вероятно ще е Килиян Ембапе, дето рита в тамошния Лудогорец.

Китай

Китай тихомълком пак ще е водещата световна сила, която контролира почти всеки човек на планетата чрез наистина умно подслушвателно устройство в джоба му.

Декадата на Cвинятa

На 5 февруари ще навлезем в годината на свинята. Хвърлих едно око да видя представители на кои животни са политиците ни според китайски...

Ще присъединят към територията си Тайван, Крим и Аляска, без да пукне нито една пушка, а с хакерска атака на Google Maps. 

Индия

Индия е изправена пред екологична катастрофа, като се очаква през 2019 година 26% от територията на страната да бъде заета от диария.

Много западни досадници ще идат в Индия да преоткрият себе си, но повечето от тях ще се загубят в трафика, а завърналите се, ще се опитат да изкарат дизентерията си като някаква форма на висше просвещение.

Унгария

Орбан ще се скара с Бойко Борисов заради любовния триъгълник, който им е завъртял агент Николай.

120 фазана (По мотиви от П.П.Славейков и др.)

120 фазана те бяха на брой, отгледани в клетка и пуснати в бой - във Ловния парк ги разхвърля кметицата за радост на котките и на де...

Гърция

Гърция ще изпродаде всичките си биткойни, което ще срине криптовалутата, но тия мързеливци пак ще са добре, а ние ще се спукаме от работа и търкане на талони, а накрая пак ще сме по-бедни и ще им ходим на тяхното море, че е по-изгодно.

Северна Македония

През годината ще излезе новият и последен сезон на Game of Thrones, в който белите бродници от Севера ще сломят дракони, джуджета, близнаци и евнуси. Това ще вдъхне кураж на македонците и ще превземат изоставена албанска къща.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...