Честита нова ваксина!

8581
Честита нова ваксина!
Снимка: Getty Images/Guliver

С новата година дойде и дългоочакваната доза лек за пандемията на предишната. Мнозина се уплашиха от тази новина и изведнъж оздравяха и придобиха стаден имунитет. Но защо? Какво по-хубаво от инжекцията с чип?

Новини от ваксинацията на първия българин вече са постъпили в централата на Бил Гейтс. Докладът е строго секретен, но според анонимни източници от Интернет, информацията е довела до масово объркване в щаба му. Чипът, навлизайки в кръвта веднага след празниците, е установил изключително високи нива на холестерол, холестерин и домашен алкохол. Това е довело до срив в операционната му система, която без това още на третия ден била хакната и качена в известен торент сайт. Ваксинацията на възрастната част от населението, от своя страна, в комбинация с новата 5-Джи мрежа се отбелязва като най-големият технологичен скок в историята на родината ни.

След като младежи издърпали тайния код на чипа от интернет-торента, можели от разстояние да следят бабите и дядовците си. Така директно на смартфона си получавали безценна информация - баба сготви ли вече сърмите, дядо свари ли ракията, заклаха ли прасето на село, ще наследят ли апартамента, или старите вече са го преписали тайно на леля им, кой ще вземе колата от гаража, когато дядо си тръгне, и всякакви други важни новини. По този начин младото население получило пълен контрол над възрастните. Те вече не можели да крият кога са взели пенсиите си и започнали да получават неочаквани посещения от внуците. Кутии със сърми, пържоли и пластмасови бутилки от безалкохолно, пълни с домашно вино изведнъж напълнили хладилниците на изгладнелите им деца.

Гейтс се разчувствал от този доклад, рестартирал чипа и продал акциите си. Франкфуртската и Ню Йорската борса се сринали. В САЩ настъпила нечувана икономическа криза. Американските войници трябвало да бъдат изтеглени от Близкия изток и войната свършила. Дори Тръмп признал загубата си на изборите.

И всичко това настъпило, защото някой българин преял със свинско на Коледа!

Автор: Светозар Александров, Прас Прес

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...