Норвегия – враг номер едно на Тутраканската селищна система

17744
Норвегия – враг номер едно на Тутраканската селищна система
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Здравейте. Страстната седмица се оказа по-страстна от очакваното. Започна малко преждевременно, с подпалването на Нотр Дам дьо Пари. Но това, разбира се, беше с определена цел. Като например да отклони бдителното съзнание на загрижената българска майка от подмолните опити на Норвегия да отмъкне българските деца и да ги използва най-вероятно за жива стръв за сьомга. Всичко това чрез опита за прокарване на Националната стратегия за детето.

Сега, тук ще ви помоля да внимавате, защото нещата са по-сложни от обичайното. Да се върнем на клетата парижка катедрала и да се съсредоточим върху Уста Колю Фичето. Ако той не беше отводнил катедралата през 1866-а, тя нямаше да пламне навръх католическия Великден през 2019-а и така най-неочаквано да се окаже, че пожарът в нея силно възпрепятства филантропски настроените хора у нас и по широкия свят да даряват за каузи като за нахранването на децата в Африка и спасяването на белите мечки. Ех, само да не беше пламнал тоя декор от сълзливия роман на Юго... Нямаше да остане ни едно гладно африканско дете, ни една самотна бяла мечка върху топящ се леден блок, ни един кит нямаше да загине вследствие на поглъщане на прекомерно количество пластмасови отпадъци. Сега обаче всичко се провали. Положителното в цялата работа е, че след като отводнил парижката катедрала, Колю Фичето направил и чешмичка там, преди да се върне да си дострои Беленския мост (понастоящем рушащ се поради липса на средства за поддръжката му). Няма данни чешмичката да е пострадала, нито пък някой да я е виждал, съвсем сериозно ни увериха от bTV. Дишайте спокойно.

Преди да се върнем на темата за Норвегия, не можем да не пропуснем и другата българска следа в пожара в Нотр Дам - Баба Ванга. Разбира се, че тя е предрекла тоя пожар, както и Нострадамус преди нея, но то неговите предсказания са доста неясни и могат да се отнасят до всичко, докато тук нещата са си черно на бяло, така да се каже. „Нотр Дам ке пламне“, вероятно е изрекла петричката врачка в състояние на транс и тя наистина пламна. Само не знам защо жената не е споменала норвежката следа в цялата тая история.

Защото всичко тръгва от Норвегия и нямам представа защо държавният глава и върховен главнокомандващ Радев още не е яхнал грипена или някой от каквито там самолети в крайна сметка купихме или щяхме да купуваме, не ги следя аз тия работи, и не е атакувал най-подходящия за тая цел фиорд с бойния вик: ОБЯВЯВАМЕ ВИ ВОЙНА, ДЕГРАДИРАЛИ ВИКИНГИ ТАКИВА!

Понеже от цялата работа се оказа, че докато пожарът в Нотр Дам пречи на хората спокойно да реват за децата в Африка, уж победеният джендър от оная прокълната Истанбулска конвенция е надигнал глава като някакъв бял бродник от Севера и облечен в дрехите на Националната стратегия за децата сега се е юрнал като един, за да отнема българските деца ей тъй, както си ровят в пясъчника на детската площадка, за да ги праща в Норвегия, където задължително ще бъдат подложени на смяна на пола, педофилия, инцест, ще станат сексуални роби и робини и като цяло Норвегия ще ни овладее и утре, докато се усетим и се чудим парижката катедрала ли да гледаме, или да се кахърим за децата в Африка, нашите собствени деца ще се окажат ваксинирани срещу морбили джендърчета!

Обаче, да ви успокоя. Засега Норвегия не може да докопа децата ни, понеже сам премиерът Бойко Борисов в поредното си качество на Спасител, ей така, урбулешката, отложи въвеждането на Стратегията.

Така че, keep calm и се придържайте към козунаците и дроб сармата, децата ни са в безопасност! Поне засега!

 

Автор: Весела Ангелова, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...