Родна реч, о, майна, сладка, сядай си веднага на дебелия задник!

12089
Родна реч, о, майна, сладка,  сядай си веднага на дебелия задник!
Снимка: БГНЕС

Народното събрание - тази прекрасна сграда, пълна с история и величественост, се напълни с, да ги наречем, странни „народни представители“. Познавам този народ и знам, че въобще не му прилягат такива „представители“. Депутатите показаха възпитание на бодлива ограда и език, който може да накара три футболни агитки от Англия да се изчервят.

Само си представете - председателят на Парламента беше наречен „болонка“, освен това я оприличиха на „ниски храсти, препикани от зайци“. Депутат си позволи да каже на свой колега - жена: „Сядай си на дебелия задник!“ Отляво и отдясно се наричаха „маймуни“ и „палячовци“, „шавливи булки“ и „шаферки“. Скандалите тип „махленски превъзходен“ са ежедневие, а дрънканиците им смело ми напомнят дрънченето на поцинкована кофа. Поведението на депутатите е по-лошо от това на неориентирани пубертети. В сравнение с езика на народните представители, текстовете на Криско са като сонети на Шекспир. Както е тръгнало ще трябва основно да се промени правилникът на Народното събрание. Вече вместо за „реплика“ и „дуплика“, депутатите ще имат право на „псувня“ и „чимбер“.

Всъщност е много просто - трябва да се въведе правилото - ако в речника ти има думи като „задник“, то твоето място определено не е в Народното събрание.

Най-лошото е, че заседанията на Парламента често се излъчват на живо по Националната телевизия, при това в час, в който може да гледат и деца. Много по-уместно е тези заседания да се излъчват в късните часове, да се поставя червена точка „+18“, а най-добре е да има код за достъп, като при обикновеното порно. Гледането на заседанията на Народното събрание може да увреди психиката и на възрастните индивиди, затова те не трябва да се гледат от хора с IQ по-високо от 100.

Уличният език и хъшлашкото поведение е най-малкото, което депутатите са правили и с което обиждат хората, гласували за тях. Народното събрание е виждало и по-страшни неща от своите депутати. Първата грижа на всеки нов парламент е да си актуализира заплатите и автомобилния парк. Защото депутатския организъм е много важен - той трябва винаги да е добре нахранен и да не му друса на дупенцето. Задкулисни договорки са стил на работа от много години. Ние пазим вашите хора, вие не закачате нашите. Депутатите са нещо като мускетари - един за всички и всички за един… главен поркурор! На депутатските банки са сядали патриоти без достойнство както и разни екскременти със златни пръсти… Всъщност, за Вас, народните избраници, думата „морал“ е просто дума от кръстословицата. С пет букви, отвесно.

Сега използвате Народното събрание за евтина предизборна програма. Толкова ви е лесно - събирате се Тройната коалиция и гласувате за всеки по 120 лева и 3 кебапчета.

Само трябва да разберете едно - за простотията ви няма ваксина, но има бюлетина! И ние не се страхуваме да я използваме!

Ако поне някои от вас имат грам достойнсво и ги интересува какво мисли електоратът за вас, няма да ви хареса какво е то. Истината е, че ни е срам от вас! Гнус ни е от вас и даже ни е жал за вас, защото сте по-жалки и от магистралните труженички. Те, за разлика от вас, не се самозалъгват какво точно работят…

Безогледно нагли и безсрамни депутати вече сме изхранвали, при това дълги години. Искаме промяна! Промяна, но към по-добро!

С използването на такъв невъзпитан, „уличен“ език, вие вкарахте улицата в Народното събрание. Добре! Щом искате улицата - ще я получите! Паве по паве!

И да, заплашваме ви!

С най-голямата заплаха за вас!

Идват избори!

Сбогом!

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...