Тухлата в регистъра - из "Приключенията на Тримата Шишковци"

12437
Тухлата в регистъра - из "Приключенията на Тримата Шишковци"

Дон Шиши, Дон Боци и Дон Цаци се събраха на конферентна връзка да обсъдят кризата с изгърмелия Търговски регистър. За да ги побират екраните, участниците в конферентната връзка си бяха одялкали по някой терабайт от могъщите си тела.

- Имам там една калинка в Търговския регистър, започна Дон Шиши, - казах ѝ да ми заличи една сделка със стария "Опел Омега", че да го продам за трети път, ама тя нали е мегакалинка, изгърмяла целия регистър.

Дон Боци се прекръсти наобратно и се огледа за дърво, но като не видя дървен материал, чукна по темето си и по инерция би един чумбер.

- Изфирясали са амнайсе терабайта информация, хвана се Боци за главата, която малко изпращя от чумбера. - А последните години там са потънали пари за две къщи в Барселона, аз не мога да броя до толкова! Уж да си повишават капацитета и сигурността, за толко пари натикани си мислех, че ше имат да си крадат, ама и работа за пет лева поне да свършат. Отвратително е това и ше кажа на народа, че не я харесвам тая калинка, ще я разкарам и ще напсувам по телевизора гадовете и народните душмани.

Дон Шиши размърда деликатния си корпус.

- Недей бърза толкова! Чакай да намеря първо калинка по заместване, ама същата като тая. Търся сега из Фейса калинка, дето гушка козички и пуска фейк новини, ама по-фалшиви и от моите, и да е оплетена в сто схеми. Дон Цаци трябва да я държи с коНпир на шията. Няколко дена ше забавляваш с нещо друго народа. Пусни пандизчийско порно с Иванчева, тоя скандал ще покрие другия…

- Това даже и за нас е грубо, възрази Дон Цаци. - Не можем да пускаме порно, ще ни глоби СЕМ, а в Страсбург бездруго по тоя казус ще ни… ще ни любят! - изрази се деликатно той.

- Мълчи, много дигаш нивото, скара му се Дон Боци. - Ще караме, както винаги, очерта стратегията той. - Ще се правим на глупави, ще правим и другите на глупаци, Цецка като Майка на нацията ще роди и тя някоя тъпотия, Волен и Валери ще направят един женски бой, някой ще се изсере в рилските езера, Цецо ще открие ремонтиран кенеф и ще каже, че ето там всъщност се сере граждански отговорно, Дон Цаци ще си отвори офис в ЦУМ…

- Охххх, изпъшка Дон Цаци. - Няма ли да ставам конституционен съдия вече, писна ми тая служба!... Абе, Дон Шиши, сети се изведнъж той. - На тебе къде ти е офисът, къде се намираш в момента, що си изключил джипиеса?

- И аз не знам на кой свят съм, отклони питането Дон Шиши, - ама много се заприказвахме, а сега отивам да родя един терабайт лайно. Волен Сидеров вика, че можел от лайно да направи тухла. Може да му пратя малко материал, че имам обществена поръчка да ремонтирам прокуратурата с фасадна тухла!...

Връзката прекъсна и всеки от Тримата Шишковци се оттегли в двореца на своята мисъл.

Тези мисловни дворци удивително приличаха на ремонтиран кенеф с фасадни тухли от копролитен материал.

Автор: Evil Dick

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...