Британка пострада при тежка катастрофа на пътя Русе–Разград

14106
Британка пострада при тежка катастрофа на пътя Русе–Разград
Снимка: news.sky.com

Тежка катастрофа между лек автомобил и каруца стана през нощта срещу понеделник на пътя Русе-Разград. Пострадала е британска гражданка, която е откарана в болницата в Разград.

Инцидентът е станал малко преди 23 часа в участъка между град Цар Калоян и село Писанец. Необозначена със светлинни знаци каруца се е движела по главния път към село Писанец, когато в нея се блъска лек автомобил с разградска регистрация. В колата са пътували британски гражданин със своята съпруга, които са се прибирали в Разград.

От жестокия удар каруцата се е разлетяла на парчета, като конят е загинал на място. Пострадала е пътничката в лекия автомобил, която е откарана от екип на "Спешна помощ" в разградската болница. На мястото на инцидента бяха извикани пожарна от Цар Калоян, полиция и екип на Гражданска защита от Разград.

Петима души ранени в тежка катастрофа край Якоруда

Около 14:15 на моста към село Черна Места, след Якоруда, опел "Астра" и джип се удрят челно. Петима души са пострадали при зверския сбл...

Мъжът с каруцата разказа, че се е връщал от сбор в Цар Калоян. Съвсем малко му оставало, преди да напусне главния път, когато изневиделица в него се забил лекият автомобил.

Той не обясни защо каруцата му няма светлоотразители, а афектираният британец се нахвърли върху него с обвинения, че е употребил алкохол. Причините за инцидента се изясняват, движението по пътя Русе-Разград бе затруднено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com