4 неща, които не трябва да забравяш в списъка за вилата! (Първа част)

7216
4  неща, които не трябва да забравяш в списъка за вилата! (Първа част)

Перфектният обяд

Пролетта е в разгара си! Никой не иска да се задържа в града и всички планират своето бягство сред природа. След дългата и студена зима, копнеем за слънце, чист въздух, зелена поляна и заслужена ваканция! Всеки е в очакване на пълната релаксация, в която да се наслади на пълноценна почивка, време прекарано в пълно спокойствие и разбира се вкусен обяд на открито с близките хора. Сигурни сме, че и ти вече правиш списък с нещата, които не трябва да забравиш за следващото пътуване до вилата. Решихме да ти помогнем и дадем идеи с няколко неща, които значително ще те улеснят при организацията и по-специално частта с готвенето, за направят времето прекарано със семейството ти сред природата по-хубаво.

1. Нутрибулет

Първият продукт, който ти предлагаме, ще стане твоят най-добър приятел! Особено, ако се готвиш за дълъг престои извън своя дом. Ще можеш бързо, лесно и вкусно да приготвиш здравословна и вкусна храна. Перфектен е както за градинско парти, така и за спокойните моменти на вилата. Нутрибулет е хранителен екстрактор и е идеален помощник и за приготвяне на множество ястия! С него можеш да направиш здравословно смути, нестандартни разядки, омлети, сосове за барбекюто, дресинг за салатите, смес за палачинки, сладко за палачинките, домашен сладолед и много други. Да не забравяме и за коктейлите!

Топла вода навсякъде и по всяко време?

Омръзна ли ти всяка пролет и лято да оставаш без топла вода? Независимо дали причината е в ремонт или профилактика, резултатът е един и...

2. Електрически уред за палачинки

Сутрин е, все още е прохладно и ви се хапват палачинки? Няма проблем с електрическия уред за палачинки на Делимано! Не ти е необходим тиган или печка. Трябва ти само електрически контакт, в който да включиш уреда и за броени минути ще имаш дузина вкусни, ефирни палачинки с равномерна дебелина! В комбинация с Нутрибулет ще приготвиш за секунди сместа за палачинките, както и техният пълнеж!

3. Електрическа грил скара Делимано

3 Рецепти за Витаминозни Палачинки

Златната есен вече е тук, но с нея пристигат и неприятните вируси. За щастие има начин да се предпазим от тях - като приемаме повече в...

Апетитният аромат на скара не може да се обърка с нищо друго! Представяме ти Електрическа грил скара Делимано. Благодарение на компактния си дизайн е идеалното решение за къмпинг, твоята вила, градинските партита. Вкусът на приготвените ястия е неповторим, а възможностите за рецепти неограничени! С електрическа скара Астория можеш лесно и бързо да приготвиш пържоли, бургери, пилешко месо, крехки меса, риба. Изпичаш месо с различна дебелина по твой вкус. Подходяща е също така и за вегетарианци и вегани! Запеченото сирене на грила има неповторим вкус, а грилованите зеленчуци стават бързо и са перфектни за всеки вкус.

4. Нагревател за вода

Представяме ти и продукт, който ще те спаси във всяка ситуация. Всички сме свикнали да имаме постоянен достъп до топла вода до толкова, че я приемаме за даденост. Но за съжаление, понякога достъпът до топла вода е труден и когато ти се прииска да готвиш на открито в градината или на вилата се чувстваш в затруднено положение. Приготвянето на повечето храни изисква наличието на топла вода. Освен това е неприятно да миеш съдове със студена вода, понякога дори е невъзможно това да се случи качествено. За решението на този проблем ти предлагаме продукт, с който ще имаш топла вода, когато си поискаш и то само за секунди. Нагревател за вода на Делимано, който ти осигуряват до 60°С топла вода само за секунди! Можеш да затоплиш чешмяна вода на мига и да регулираш температурата, според твоите желания. Освен това се сглобява лесно и бързо!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com