Един уред – множество приложения в кухнята

34773
Един уред – множество приложения в кухнята
Снимка: Studio Moderna

Сега е моментът да се развихриш в кухнята! Припомни си любими позабравени рецепти, опитай нещо ново и експериментирай на воля! Превърни приготвянето на храната в кулинарен празник, като си създадеш всички необходими удобства по време на готвенето. Резултатът ще е храна за душата и наслада за небцето! И не се притеснявай за цената на всички нови уреди, които ще ти трябват или за мястото на плота ти – вече има един кухненски робот, който може да ти осигури всичко – Делимано Гранде Сет.

Мултифункционалният кухненски робот Гранде Сет от Делимано лесно се превръща в 4 различни уреда – само сменяш приставките от комплекта към основния мотор. Получаваш робот за месене, мелачка за месо, блендер и електрическо ренде, всяка част с няколко приставки и приложения. Уредът е в стилен червен цвят, направен от издръжливи и висококачествени материали, с мощност от 1000W, 6 скорости и ПУЛС бутон, купа от неръждаема стомана с обем 4,5 л. и кана 1,5 л.

С кухненски робот Делимано Гранде Сет получаваш:

№1: Робот за месене и разбиване

С куката за месене на тесто приготвяш лесно домашен хляб, козунак за Великден, пици и паста. С приставката за разбъркване подготвяш перфектна смес за кекс, сладкиши, глазури. Добавяш приставката за разбиване и получаваш удобен стенд миксер. С него приготвяш пухкав бял крем, млечни и плодови десерти, правиш крем за десерт или закуска на децата. Интелигентна технология с планетарни движения дава гаранция за оптимални резултати по време на работа, а голямата метална купа от 4,5 л ти позволява приготвянето на големи количества. И не се притеснявай за бъркотията след това – всички приставки за месене и разбиване на Гранде Сет са съвместими за употреба заедно с предпазния капак, включен в комплекта, който пази кухнята ти чиста.

№2: Електрическо ренде

Комплектът за рязане и рендосване на Гранде Сет включва 3 вида рендета, за да имаш решение за всеки желан резултат. Разполагаш с приставка за ситно и едро рендосване, и такава за рязане на слайсове. Вече няма да те боли ръката след рендосването на всички сирена за пицата. Уредът ще прави това вместо теб, при това бързо и чисто, а накрая почистваш приставките безопасно в миялна.

№3: Блендер с кана 1,5 л

В комплекта получаваш и блендер с голяма стъклена кана от 1,5 л и кръстосано острие. В момента е по-важно от всякога да засилиш имунната система на всички в семейството. С блендер каната на Гранде Сет приготвяш здравословни смутита с лекота! Постави в уреда свежи сезонни плодове,  полезни зелени листа, като спанак, или дори зеленчуци, и се наслади на 6 големи чаши вкусно и питателно смути.

№4: Мелачка за месо и зеленчуци

Домашна кайма? Няма проблеми. Искаш да се пробваш да направиш домашно сладко или лютеница? Делимано Гранде Сет ще ти помогне и с това. Комплектът за мелене на месо, включен в уреда, е с 3 диска за смилане, приставка за наденици и кибе.

Забележка: Всички описани приставки СА включени в комплекта кухненски робот Делимано Гранде Сет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от РЕЦЕПТИ:

Ароматна картофена супа по селски

Кюфтенца с тиквички и топено сирене: Не може да им устоите

Свински пържоли с лук: Обичана рецепта

По какво се познава класическото италианско тирамису

По какво се различават класическите американски палачинки от нашите

Как се правят пържени филийки, така че винаги да са хрупкави?

Как се приготвя майонеза с останалите великденски яйца?

Най-лесните курабийки за Великден

Великденски сладки с майонеза – няма да повярвате колко са вкусни

Различното шоколадово брауни, в което ще се влюбите (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com