Един уред – множество приложения в кухнята

34556
Един уред – множество приложения в кухнята
Снимка: Studio Moderna

Сега е моментът да се развихриш в кухнята! Припомни си любими позабравени рецепти, опитай нещо ново и експериментирай на воля! Превърни приготвянето на храната в кулинарен празник, като си създадеш всички необходими удобства по време на готвенето. Резултатът ще е храна за душата и наслада за небцето! И не се притеснявай за цената на всички нови уреди, които ще ти трябват или за мястото на плота ти – вече има един кухненски робот, който може да ти осигури всичко – Делимано Гранде Сет.

Мултифункционалният кухненски робот Гранде Сет от Делимано лесно се превръща в 4 различни уреда – само сменяш приставките от комплекта към основния мотор. Получаваш робот за месене, мелачка за месо, блендер и електрическо ренде, всяка част с няколко приставки и приложения. Уредът е в стилен червен цвят, направен от издръжливи и висококачествени материали, с мощност от 1000W, 6 скорости и ПУЛС бутон, купа от неръждаема стомана с обем 4,5 л. и кана 1,5 л.

С кухненски робот Делимано Гранде Сет получаваш:

№1: Робот за месене и разбиване

С куката за месене на тесто приготвяш лесно домашен хляб, козунак за Великден, пици и паста. С приставката за разбъркване подготвяш перфектна смес за кекс, сладкиши, глазури. Добавяш приставката за разбиване и получаваш удобен стенд миксер. С него приготвяш пухкав бял крем, млечни и плодови десерти, правиш крем за десерт или закуска на децата. Интелигентна технология с планетарни движения дава гаранция за оптимални резултати по време на работа, а голямата метална купа от 4,5 л ти позволява приготвянето на големи количества. И не се притеснявай за бъркотията след това – всички приставки за месене и разбиване на Гранде Сет са съвместими за употреба заедно с предпазния капак, включен в комплекта, който пази кухнята ти чиста.

№2: Електрическо ренде

Комплектът за рязане и рендосване на Гранде Сет включва 3 вида рендета, за да имаш решение за всеки желан резултат. Разполагаш с приставка за ситно и едро рендосване, и такава за рязане на слайсове. Вече няма да те боли ръката след рендосването на всички сирена за пицата. Уредът ще прави това вместо теб, при това бързо и чисто, а накрая почистваш приставките безопасно в миялна.

№3: Блендер с кана 1,5 л

В комплекта получаваш и блендер с голяма стъклена кана от 1,5 л и кръстосано острие. В момента е по-важно от всякога да засилиш имунната система на всички в семейството. С блендер каната на Гранде Сет приготвяш здравословни смутита с лекота! Постави в уреда свежи сезонни плодове,  полезни зелени листа, като спанак, или дори зеленчуци, и се наслади на 6 големи чаши вкусно и питателно смути.

№4: Мелачка за месо и зеленчуци

Домашна кайма? Няма проблеми. Искаш да се пробваш да направиш домашно сладко или лютеница? Делимано Гранде Сет ще ти помогне и с това. Комплектът за мелене на месо, включен в уреда, е с 3 диска за смилане, приставка за наденици и кибе.

Забележка: Всички описани приставки СА включени в комплекта кухненски робот Делимано Гранде Сет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от РЕЦЕПТИ:

Най-бързата бъркана торта

Палачинки с газирана вода, които не залепват и са два пъти по-пухкави

Най-добрата рецепта за баклава е разкрита

Тази постна баница с булгур е хит в мрежата

Любимият яйчен крем от тефтера на баба

Много вкусни и полезни постни кюфтета от спанак и броколи

Божа работа: Уникално вкусни кюфтета по манастирски

Как се приготвя традиционният български качамак?

Перфектните пържени филиийки: Номерът е в един детайл

Пролетна торта с маскарпоне и ягоди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-бързата бъркана торта
Най-бързата бъркана торта

Какво ще кажете да зарадвате семейството си с домашен сладкиш, готов за минути? Ще ви споделим рецепта за чудно вкусна и лесна бъркана торта, в която...