Новият спектакъл на Нешка Робева с предпремиера във Варна

74963
Новият спектакъл на Нешка Робева с предпремиера във Варна
Снимка: Мистерията Еньовден

„Мистерията Еньовден“ ще зарадва варненци на 10 декември тази година

Спектакълът „Мистерията Еноьвден“, очакван от всички софиянци на 19 декември в зала „Арена Армеец“, ще има и своя предпремиера във Варна.  Лично създателят на шоуто - Нешка Робева  настоя пред организаторите за това: „ Трябва да направим нещо за най-будния български град, хората там го заслужават“. Предпремиерата ще се състои на 10 декември, тази година, в Двореца на културата и спорта, с начален час 20:00 часа. Цените на билетите са от 20 до 50 лева и могат да бъдат закупени в мрежата  на Ticketpro и на касите в Двореца на културата и спорта.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е истинска революция за българската сцена. Вплитащ в себе си  народните традиции запазени през нашето минало, тяхното модерно звучене, както и неспирната борба между доброто и злото, представени в невиждани до момента у нас мащаби. Костюмите, сцената, декорите, звукът, осветлението, визуалните ефекти, 3D проекциите, правят представлението сравнимо с едни от най-големите шоу спектакли създавани някога.  В спектакъла участват огромен брой музиканти, танцьори, акробати и солисти, сред които Деси Добрева, Валерия Момчилова,  Звездомир Керемидчиев от АХАТ и големият Васил Михайлов. Музикален продуцент на шоуто е Алекс Нушев.

Сцена на 4 нива и уникален съраунд звук за спектакъла "Мистерията Еньовден"

Мистерията и магията на очаквания спектакъл - „Мистерията Еньовден“, ще бъде още по-завладяваща за всички посетители на зал...

За създаването на „Мистерията Еньовден“ се грижат 4 композитора, 21 музиканта, 4 сценографа, 6 хореографа, привлечени от всички балкански държави, всички те ръководени от неуморимата Нешка Робева.  Визуалните ефекти са възложени на момчетата от „Рого“, компания работеща извън границите на нашата страна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена