Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл "Оркестър без име"

3172
Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл "Оркестър без име"

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас вчера се събраха за първа репетиция на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас – ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сценарии на великия Станислав Стратиев ще оживеят на сцената на Арена Армеец на 1 ноември.

Под ръководството на режисьора на мюзикъла Борис Радев и в приповдигнато настроение, актьорите имаха възможност за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена „Оркестър без име“. Звездният състав включва едни от най-ярките и имените таланти, които ще се превъплътят в любимите образи на емблематичните и изключително забавни герои от вечната класика.

Катето Евро влиза и в мюзикъла "Оркестър без име"

Една от най-обичаните родни актриси Катерина Евро също се присъединява към звездния екип на мащабната продукция ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ &ndash...

Със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема актьорът Станимир Гъмов. В ролята на легендарния бас-китарист на групата Павел ще влезе носителят на „Икар“ 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще видим актьорът Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Уремов, а ролята на колоритната Рени ще изиграе младата и очарователна певица Неделяна Христова – Нел.

В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие ще имат и големият български артист Георги Мамалев и неповторимата Катерина Евро. Двамата споделят, че са изключително развълнувани от възможността отново да преживеят емоцията на един от най-обичаните филми у нас. В именития екип на спектакъла ще се включат още от най-големите таланти на родната сцена: Стефан Денолюбов (съпругът на Пепи), Божидар Попчев (Джани Леопарди), Деси Моралес (Пепи), Георги Спасов (Другаря Пешев).

Заедно с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, публиката в „Арена Армеец“ ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Очарователната Диляна Попова влиза в Оркестър без име - мюзикълът

Чаровната актриса и модел Диляна Попова влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. На 1 ноември на сцената на &...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com