"Българска История" пуска тетрадки с велики българи

140350
"Българска История" пуска тетрадки с велики българи

Екипът на образователния сайт "Българска История" съобщи, че по случай 15 септември пуска тетрадки с ликовете на велики българи, които ще бъдат на пазара в началото на следващия месец.

Желаещите да закупят тетрадките с образите на Левски, Ботев, Вазов и други български исторически личности, могат да го направят още сега.

Записването в гимназиите ще продължи до края на август

В гимназиите останаха незаети места след четвърто класиране, но за всеки регион е различно. Професионалните гимназии страдат най-много ...


Ето какво гласи съобщението на Фейсбук страницата на "Българска история":

Представяме ви реализацията на една идея, която се зароди в последните месеци и която осъществяваме съвместно с издателите ни от БГ Учебник.

По случай началото на новата учебна година пускаме серията "Тетрадки с велики българи". На колажа виждате различни корици, на които са изобразени емблематични личности от миналото ни. Изборът им не е случаен, тъй като считаме, че всеки един български ученик трябва добре да познава делото и приноса им за родната история.

Педагози искат признаване на ромските училища

Държавата трябва да признае съществуването на ромски училища. За това призоваха педагози от община Крушари, работили по проект за интег...

Това е поредният ни ход, с който искаме да покажем, че възпитаването в родолюбие от най-ранна възраст е сигурна основа за изграждането на личността. От опита си до момента с работата с ученици се уверихме, че това е един подходящ начин за подсилване именно на тази важна ценност.

Тетрадките може да поръчате с предварителна заявка още от днес и да ги получите в началото на септември: http://bguchebnik.com/izdaniya-na-bg-uchebnik.html

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com