Деца помагат на пострадалите от наводненията

145295
Деца помагат на пострадалите от наводненията

Децата от Частна детска градина и ясла „Палави крачета“ решиха да направят едно добро дело за старта на учебната година. На този 15-ти септември всички дечица и родителите им вместо букети от цветя за учителките, дариха средства за бедстващите региони в страната след наводненията.

"И преди сме провеждали благотворителни инициативи в детската градина, в които всички се включват на драго сърце. Това е един от начините да възпитаме децата на състрадателност и грижа за останалите – емоции, които в днешно време рядко срещаме у възрастните. Решихме събраната сума да дарим на "Червения кръст", които най-добре могат да разпределят средствата сред нуждаещите се." – коментираха от екипа на "Палави крачета".

В същото време, празничната програма за старта на учебната година в детската градина беше изпълнена с най-различни активности под надслов „Уличка на занаятите“.

Учебната година в Мизия ще започне навреме, убеден е кметът

Вървят възстановителни работи и в двете училища – основното и професионалната гимназия. Хубавото е, че вторите етажи на сградите ...

С помощта на трима преподаватели по приложни изкуства, малчуганите участваха в направата на общо тематично пано с рисунки и апликации, изработваха невероятни глинени часовници, оцветяваха керамични фигурки и дори се включиха в работилница за отливане на свещи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com