Героите на Дисни учат децата на английски език

187752
Героите на Дисни учат децата на английски език

1. Картинен речник с 1000 думи

Picture Dictionary

 

Този картинен речник е разработен въз основа на внимателно проучване на данните за езика и съставът му е съобразен е с академичните изисквания. Съдържа около 1000 от най-често употребяваните думи. Организиран е на тематичен принцип: цветове, числа, форми, хора, места, животни, време, храни и т.н. На всяка страница на речника има и изречения, илюстриращи употребата на научените думи, което превръща картинния речник в истинско разговорно ръководство. Всичко това е представено по достъпен и завладяващ начин, а любимите герои на Дисни превръщат обучението в истинско удоволствие. 

 

2. Beginner Level

Книжките от ниво Beginner са за деца, които никога не са учили английски език. Те съдържат интересни и поучителни истории с познатите на всеки малчуган герои на Дисни. Историите са разказани в сегашно време с прости, крат­ки изречения и основни думи. Всяка книжка е фокусирана върху определена тема, например цветове, форми и т.н, и дава възможност да се усвоят основни понятия, свързани с нея.

Хайде да се повозим

Lets Take a Drive

Двуезично помагало, ниво Beginner, основна тема – числата

Героите в тази книжка са добре познатите и обичани от децата Мини и Мики Маус, Доналд и Дейзи, Гуфи и Плуто. Те канят малките си приятели на весело и вълнуващо пътешествие. Докато прекосяват пустини, тропически гори или снежни равнини, децата ще се запознаят с техните обитатели, ще усвоят нови английски думички и неусетно ще се научат да броят до десет. А новопридобитите знания могат да приложат веднага в игрите на последните странички.

 

Мечо Пух търси яйца

Poohs Egg Hunt

Двуезично помагало, ниво Beginner, основна тема – цветовете

„Слънчев пролетен ден е. Време е за търсенето на яйца.” Така започва тази история, в коята участват Мечо Пух и приятелите му. Те тръгват да търсят из гората скритите великденски яйца, а малките читатели, които ги следват в приключенията им, ще научат не само основните цветове, но и ще получат ценен урок по приятелство.  На последните странички пък ги очакват забавни задачки за проверка на наученото.

 

2. Activity Books

В поредицата Activity Books изучаването на английски език е съчетано с допълнителни дейности, развиващи детския интелект. Пред­лаганите занимания са увлекателни и забавни, като целта им е не само да обогатяват знани­ята на детето по английски език, но и да раз­виват полезни умения и способности за наблю­дение и разсъждение.

Ние обичаме животните

We Love Animals

Уча и играя, основни теми – животни, дейности

 

В компанията на Кристофър Робин, Мечо Пух и приятелите им децата ще се запознаят с обитателите на фермата, зоологическата градина, горите и езерата. На всяка страница ги очакват по няколко нови английски думички и забавни задачки. Така лесно и неусетно ще се научат да описват различните животни и техните дейности и умения.

Вкусни храни

Yummy Foods

Уча и играя, основни теми – храни, числа

Мечо Пух и приятелите му отново предлагат забавни и разнообразни занимания. Заедно с тях децата ще се запознаят с богатата есенна реколта от плодове и зеленчуци, ще се научат да правят вкусни медени кексчета, ще участват в пикник и весело парти. Ще се упражняват да броят и да решават елементарни задачи, а речникът им ще се обогати с много нови думи, свързани с храните и храненето. 

Дъсти Кропхопър се завръща като огнеборец в „Самолети: Спасителен отряд“

Вълнуващите приключения на Дъсти Кропхопър продължават в необичайна и нова компания, след като в „Самолети“ той извоюва поб...

3. Intermediate Level

С популярните си герои, живи разкази и за­бавни упражнения, поредицата Intermediate стимулира въображението на всяко дете. Кни­гите от това ниво са основани на популярни филми на Дисни и Пиксар. За разлика от книжки­те за начинаещи, тук изреченията са по-дълги, а структурата им е малко по-сложна.

Колите

Story Book

Двуезично помагало, ниво Intermediate

 

Създателите на „Замръзналото кралство“ представят вдъхновената от комиксите на Marvel анимация „Героичната шесторка“

Вдъхновен от комиксите на Marvel, екипът на Дисни пресъздава на голям екран историята на Хиро Хамада в най-новтата кино анимация на сту...

Светкавицата Маккуин участва във вълнуваща надпревара, но неговата самоувереност става причина за неочаквани обрати и и нови изпитания за него и екипа му. И докато той преодолява препятствията, децата се учат заедно с него на отговорност, преданост и приятелство. А след като са прочели историята и са усвоили новите английски думи, могат да ги упражнят в забавните задачки на последните страници.

Малката русалка Ариел

Story Book

Двуезично помагало, ниво Intermediate

 

Историята на малката русалка, желаеща да стане човек, е позната на всяко дете. Но тук децата могат да проследят всеки момент от приключенията й на български и на английски, а под текста ще намерят превод на някои думи. Всичко това е съчетано с неповторимите илюстрации на Дисни, с речник на новите думи и странички със забавни занимания.

Брад Пит и Анджелина Джоли минаха по синия килим на ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО в Лондон

Десетки разтворени чадъри и дебнещи фотообективи посрещнаха една от най-обичаните холивудски двойки, която се появи за официалното пред...

4. Advanced Level

Поредицата Advanced също се основава на любими филми на Дисни или Пиксар. Книжките, включени в нея, са предназначени за по-напред­нали в обучението си деца. Конструкциите на изреченията са по-сложни, а лексиката много по-богата. Застъпени са различни глаголни вре­мена, а разказаните истории са увлекателни и пълни с приключения. 

Красавицата и Звяра

Story Book

Двуезично помагало, ниво Advanced 

С кратки текстове на български и английски е разказана историята на красавицата Бел и превърнатия в звяр принц. Тук изреченията са по-сложни, а лексиката по-богата и разнообразна. Сравняването на двата текста и преведените думи обаче гарантират пълното разбиране на съдържанието и дават възможност да се усвоят както нови думи, така и цели конструкции. С красивите илюстрации и забавните задачи в края на книжката ученето се превръща в удоволствие. 

Кейт Бланшет ще бъде злата мащеха на Пепеляшка

Кейт Бланшет, която е носител на две награди Златен глобус и Оскар за поддържаща женска роля, ще изиграе злата мащеха в римейк на "Пепе...

Играта на играчките

Story Book

Двуезично помагало, ниво Advanced 

Приключенията на играчките на Анди са разказани увлекателно в кратки двуезични текстове. Те съответстват на едно по-добро владеене на езика, съдържат по-дълги и сложни изречения и по-богата лексика. Каретата с преведени думи и речникът улесняват разбирането, а познатите герои превръщат четенето на книжката в приятна среща със стари приятели. 

5. Lets sing

"Дисни" купи "Междузвездни войни"

Американският развлекателен гигант "Дисни" /The Walt Disney Company/ обяви във вторник, че купува "Лукасфилм", продуцентската компани...

Игри, забавления и песни

Let`s sing  е поредица от интерактивни книжки, които дават възможност на децата да научат английски думи и фрази, пеейки с любимите си герои. Всяка книжка е посветена на определена тема и съдържа текстовете на 8 песни, специално създадени за деца, учещи английски език.  Те са допълнени с интересни занимания и задачи, позволяващи изучаваната лексика да се затвърди. С всяка книжка има и аудио CD, съдържащо 8-те песни, както и техните инструментални версии. 

Lets sing

Friends and Family!

Приятели и семейство! 

В тази книжка са се събрали много от героите на Дисни, за да помогнат на децата да се научат да разговарят на разнообразни теми, например: запознаване, представяне на семейството или приятелите, изразяване на чувства, описване на родния град или избор на бъдеща професия. Песните са с увлекателни мелодии и  лесно запомнящи се текстове, включени са танцови движения, а инструменталните версии дават възможност за караоке изпълнения. Разнообразни игри и забавни занимания гарантират неусетното усвояване на много нови знания. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование