Много свободни места за учители има във Варненско

25446
Много свободни места за учители има във Варненско
Снимка: БГНЕС

Увеличават се свободните работни места в сферата на образованието във Варна и областта, съобщи агенция Фокус.

Към момента броят на предлаганите позиции е около 390. С наближаването на първия учебен ден свободните места в сферата на образованието се увеличават. Най-голямо е търсенето на възпитатели за малчуганите - 28 са обявените свободни места, от които 1 за старши възпитател, 1 за помощник-възпитател, 2 позиции за педагогически съветник и 2 за помощник-директор. 54 са позициите за преподаватели в различни области, като отново най-голяма нужда от кадри се наблюдава при най-малките. 7 от тях са за учители начален етап, 6 за детска градина и 2 за подготвителна група.

Арт галерия LE PAPILLON представя Николай Стоев със "Сънища"

Арт галерия Le Papillon има удоволствието да Ви представи добре познатият, не само на варненската публика, художник Николай Стоев със с...

Търсят се общо 10 чуждоезикови преподаватели по английски, френски, немски и руски език. 7 учители по спортна подготовка и 9 ресурсни (учители, които са на рзположение за учениците със специални образователни потребности от различни училища). Обявени са още 4 свободни места за преподаватели по БЕЛ, като едната позиция е с условие владеене на руски език, 3 са местата за учители по математика, 2 за учители по музика, 1 преподавател по пазарна икономика и 1 с информационни технологии. За всички тях се изисква висше образование. В сферата на финансите се търсят 12 кредитни специалисти, 25 застрахователни агенти, 15 агенти за осигуряване и 6 банкови касиери.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com