LG представи новото поколение Optimus L-Style

23450
LG представи новото поколение Optimus L-Style

LG представи подобрената серия смартфони Optimus L SeriesII по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Новата версия надгражда над силните черти на оригиналния смартфон, който е продаден в над 10-милионен тираж.

L SeriesII предлага разширен набор от характеристики за удобство на потребителите, включително и уникалните за смартфоните на LG QuickMemo, Quick Button и Safety Care. QuickMemo позволява на потребителите да нахвърлят и споделят бележки с приятелите си, само с върха на пръстите си. С Quick Button ползвателите на телефона могат да персонализират даден бутон от клавиатурата, за да стартират приложение, като камера, браузър, музикален плейър или дори QuickMemo. Функцията Safety Care предлага три опции – препращане на спешни обаждания (Emergency Call Forwarding), известие, когато телефонът е в състояние на покой (Phone Non-Usage Notice) и идентифициране на местоположението (My Location Notice), което може да бъде настроено да набере близък човек в спешни ситуации.

55-инчовият LG OLED TV излиза на пазара

За пръв път 55-инчовият OLED телевизор на LG бе представен на изложението CES 2012, когато бе удостоен с наградата Best of Show. Сега, ...

Потребителското изживяване е подсилено от IPS дисплей с висока резолюция и удължен живот на батерията в Optimus L SeriesII. Dual SIM версията на смартфоните на Optimus L SeriesII позволява на потребителите да използват устройството за служебни и лични обаждания.

Dual SIM версията на Optimus L7II ще бъде представена първа сред всички продукти в Русия тази седмица. Телефонът включва характеристиките на LG за потребителско изживяване, като QSlide и QuickTranslator.

Ключови спецификации на Optimus L7II:

Чип: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

Памет: До 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

Дисплей: 4.3-инчов WVGA IPS

Камера: Гръб 8.0MP с LED осветление / Лице VGA

OS: Android 4.1 Jelly Bean

Батерия: 2,460 милиампера

Размер: 121.5 x 66.6 x 9.7 мм / 122.2 x 66.6 x 9.7 мм (Dual-SIM)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com