50 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост с А1 ONE Unlimited 2XL

3829
50 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост с А1 ONE Unlimited 2XL
Снимка: А1

Дни след старта на най-новата промоционална кампания на А1, тарифният план А1 ONE Unlimited 2XL се радва на засилен интерес сред клиентите на телекома. Това е и оптималното предложение, с което само за 29.99 лева на месец клиентите получават цели 50 000 MB интернет на максимална скорост, заедно с неограничени национални минути и с много други придобивки. Така планът е една от най-добрите оферти на пазара като съотношение цена спрямо получени услуги.

Безкраен интернет на максимална скорост в смартфона с обновения план А1 ONE Unlimited 2XL

А1 вече дава до 250 000 МВ интернет на максимална скорост с планове А1 ONE Unlimited

От 19 февруари влизат в сила нови условия за тарифните планове А1 ONE Unlimited на А1, с които клиентите ще получат възможност да изпол...

С новите промоционални условия на тарифата А1 ONE Unlimited 2XL клиентите на А1 могат да се възползват от много повече мегабайти от стандартните оферти. Подписалите нов договор или преподписали при промоционалните условия за A1 ONE Unlimited 2XL ще получават цели 50 000 мегабайти на месец за целия срок на договора. Офертата е валидна до края на месец март.

Какво още предоставя А1 ONE Unlimited 2XL?

Освен спокойствието, че разполагате с достатъчно мегабайти на максимална скорост за повече сърфиране, гледане на видеа или чат, към плана са включени и неограничени разговори за целия срок на договора. Така с план А1 ONE Unlimited 2XL абонатите на А1 ще се възползват от неограничени разговори, 50 000 MB интернет, които да ползват не само у нас, но и в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона. Освен това получават и 3 месеца безплатен период за услугата А1 Net Protect, която ги предпазва от спам, фишинг атаки и други видове зловреден софтуер.

A1 предлага NB-IoT услуга за интелигентно земеделие

  А1 разширява портфолиото си от бизнес услуги с решение в сферата на „Интернет на нещата“, което помага за повишав...

И това не е всичко!

Голямото количество интернет на максимална скорост далеч не изчерпва всички предимства на тарифния план А1 ONE Unlimited 2XL. С него абонатите получават и достъп до мобилната телевизия А1 Xplore TV GO с включени над 60 канала. Сред тях са и четирите спортни програми – MAX Sport, както и Diema Sport 1 и 2, а компания им прави каналът за екстремни спортове EGDESport. Най-хубавото е, че трафикът през приложението не изчерпва от включените мегабайти, колкото и много да са те.

Трафикът към още една услуга на А1 също е напълно неограничен – А1 Wallet. Клиентите на А1 ONE Unlimited 2XL ще получат не само неограничени МВ, но и безплатен достъп до Premium план на A1 Wallet за първите 12 месеца от договора.

Независимо къде в България сте, А1 ONE Unlimited 2XL идва с безплатна доставка

5G мрежата на A1 става достъпна за моделите iPhone 12 с новата версия на iOS

Най-новата версия на мобилната операционна система iOS прави достъпна 5G мрежата на А1 за серията iPhone 12. Тя беше пусната от Apple в...

Всеки заявил планa от онлайн магазина на А1.bg ще получи договора си по куриер до всяка точка на страната с подарък външна батерия ttec PowerCard с капацитет от 5000 mAh. Куриерската услуга е напълно безплатна, а потребителите ще имат възможност да се запознаят в детайли с условията по договора, преди да го разпишат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com