А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia

1937
А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia
Снимка: А1

Новият модел на Huawei, който включва смели решения в дизайна на дисплея, камерата и начинa на работа на процесора, се предлага в комплект с Huawei FreeBuds 3

А1 започва предлагането на най-новия представител на Mate серията на Huawei – Mate 30 Pro, в комплект с безжичните слушалки с интелигентно шумоподтискане FreeBuds 3. Устройството беше представено от китайския технологичен гигант през есента на 2019 година и веднага привлече вниманието на любителите на високите технологии с редица иновативни решения.

Първото нещо, което прави впечатление във външния вид на смартфона, е нетрадиционният дизайн на камерата. Четворната Leica камера, позиционирана на гърба на устройството, впечатлява не само с формата си, но и с възможностите за прецизно засичане на разстоянието и правене на снимки дори в условия на ограничена осветеност.

Модернизираните функции АI HDR+ и AI сегментиране позволяват на софтуера на камерата да анализира изображението и да го сегментира в различни части. Така потребителите с лекота получават баланс в светлината, цвета и контраста.

Дисплеят на устройството прави впечатление заради преливащата си форма, която обхваща и страничните части на устройството. Това технологично решение не е създадено само за визуален ефект, а има и чисто практически ползи. Заобленото стъкло с изключителна извивка от 88 градуса осигурява естествено докосване и задържане в дланта на ръката. Освен това, от страничната част на дисплея могат да се управляват редица функции на устройството.

Това, което остава скрито от потребителите вътре в устройството, е не по-малко важно за работата на Huawei Mate 30 Pro. Процесорът Kirin 990 постига значително подобрение в цялостната производителност и енергийната ефективност на смартфона. Той е създаден на нов принцип в процесорната архитектура - Big-Core плюс Tiny-Core NPU. „Големите“ и „малките“ ядра изпълняват различни задачи, според изискванията за натовареност, необходими за съответния процес.

Оптималната работа на процесора е важна и за издръжливостта на батерията. Със своите 4500 mAh, Huawei Mate 30 Pro e сред най-мощните в портфолиото от устройства на А1. Освен с интелигентна система за разпределение на натоварването, устройството може да се похвали и с функция за бързо зареждане, както и с възможност за обратно зареждане на други устройства, 3 пъти по-бързо от това при Mate 20 Pro.

Това е първото устройство на Huawei, което идва с Android 10, но без така наречените Google Mobile Services (GMS) – инструменти на Google, които са част от обичайната инсталация на операционната система. Това ще даде възможност на потребителите да се запознаят с новата Huawei AppGallery – собствен магазин за приложения, разработен от компанията, който бързо и постоянно се обогатява с все повече глобални и локални приложения. Mate 30 Pro е поредното доказателство, че Huawei ще продължава самостоятелно по пътя си в разработването на нова модерна екосистема от интелигентни устройства и услуги.

Huawei Мате 30 Pro се предлага от А1 в комплект с FreeBuds 3 на цени от 56,99 лв. месечно на изплащане, в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Любителите на мобилните технологии могат да се запознаят с устройството на специалния щанд в магазина на А1 в Mall of Sofia, на столичния булевард „Александър Стамболийски“ 101.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Генериран от изкуствен интелект: Стартира AI канал в Китай

Yettel удължава живота на мобилните устройства с новия си пакет от услуги „Смартфон Вселена“

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии