A1 е първият телеком у нас, който предлага смарт часовници с eSIM

4088
 A1 е първият телеком у нас, който предлага смарт часовници с eSIM
Снимка: А1

След като стана първият телеком в България, който предложи услугата еSIM на своите клиенти, А1 пуска на пазара смарт часовници, които също поддържат електронните SIM карти. Става дума за 4 устройства на Samsung – Galaxy Watch3 41mm; Galaxy Watch3 45mm; Smart Watch Active2 44mm, както и Smart Watch Active2 40mm. Първите два вече могат да бъдат закупени онлайн на А1.bg, както и в магазините на телекома, а устройствата от серията Active2 ще се присъединят към тях до края на август.

По-компактният от двата модела Samsung Watch3 е с размери от 41 мм на широчина и като цяло изглежда ориентиран към представителите на нежния пол. За това свидетелства и цветовият завършек на устройството, който се доближава до изчистено розово злато и носи името Mystic Bronze. Деликатният външен вид обаче не бива да подлъгва потребителите, защото в корпуса се крие процесор Exynos 9110. Той е натоварен със задачата да се справи с всички сензори и приложения, които са инсталирани на това смарт устройство.

Часовникът работи с еSIM карта и може да приема обаждания. В момента се предлага с тарифен план от А1, а цените му започват от 23,99 лева на месец или 459,99 лева в брой, при закупуване с план А1 One Unlimited 5XL.

Мъжкият вариант на Samsung Watch3 е малко по-голям – 45 мм. Бъдещите му собственици ще се радват да научат, че е направен от неръждаема стомана и идва в комплект с премиум кожена каишка, която му придава особено изискан вид. Снабден е със същия процесор, но притежава малко по-голям дисплей – 1,4-инча, който е защитен срещу надраскване с покритие Gorilla Glass DX.

Моделът е и малко по-скъп от дамската версия, с цени започващи от 499,99 лева в брой или 24,99 месечно, ако бъде закупен с двугодишен абонамент за тарифен план A1 One Unlimited 5XL с eSIM. Така потребителите могат да приемат и стартират обаждания директно на него.

От А1 очакват скорошни доставки и от серията смарт часовници Active2. Те, подобно на серията Watch3, също могат да бъдат разделени на мъжки и дамски варианти, които имат сходни технически характеристики, набор от сензори и – не на последно място – поддръжка на мобилни услуги с еSIM. Те са със здрав алуминиев корпус, като черният мъжки вариант идва с размери от 44 мм широчина, а дамския – в цвят розово злато – е с по-компактните 40 мм.

С подобен часовник на ръката, клиентите на А1 нямат необходимост да носят телефона си винаги в себе си. Изключително подходящ е за излизане сред природата или посещение на масови мероприятия, където носенето на смартфон може да не е удобно. Всеки клиент на А1 може да клонира номера си на новото си устройство с услугата А1 Extra SIM, без значение кой модел часовник избере.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии