А1 намалява цените на детските часовници MyKi с 50% от 26 май

14433
А1 намалява цените на детските часовници MyKi с 50% от 26 май
Снимка: А1

В промоцията са включени моделите MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Junior, с които родителите могат да са по-спокойни за безопасността на децата си

Дни преди Деня на детето, А1 намалява сериозно цените на смарт часовниците за деца с марка MyKi. За последните 4 години, откакто А1 продава тези устройства в България, MyKi се превърнаха в незаменим помощник за родителите. Устройствата са специално създадени за деца, а съвкупността от техните функционалности помага на родителите да са спокойни за безопасността им, като същевременно могат да им позволят свободата да играят и да се забавляват, без да са под непрекъснат надзор от възрастен.

С помощта на 12 сателита MyKi локализира местоположението на детето и ги предава към специално приложение, инсталирано на смартфоните им. Въпросното приложение е съвместимо с Android и iOS устройства. Освен GPS проследяването на децата, в него са включени редица други функции. Например, родителите могат да определят безопасни зони за детето и да получават нотификации, винаги когато то се отдалечи от тях. МyKi часовниците се използват със SIM карта, което им позволява да правят и обаждания в предварително зададен списък с номера. Това дава на родителите по-голяма сигурност във все по-забързаното ежедневие.

Специално за нуждите на часовниците за деца MyKi А1 създаде и тарифния план А1 Kids. Изгоден и икономичен, той е точно решение при закупуване на подобно устройство. С него могат да се провеждат неограничени разговори и сърфиране в мрежата на А1. Има също и допълнителни минути към номера от други национални мрежи. Намаленията с 50% важат именно в комбинация с тарифен план от А1 – без значение дали се сключва нов договор или се преподписва вече съществуващ такъв.

Смарт часовниците MyKi са три модела, всеки от които притежава различни характеристики. Класическият MyKi Watch може да бъде открит в розов или син цвят в каталога с продукти на А1. Той е снабден с OLED екран, и подобно на всички MyKi устройства, предава информация за местоположението на детето към приложението на родителите му. В рамките на промоционалното предложение може да бъде закупен на цени от 4,99 лева в брой при покупка с тарифен план A1 Кids.

Моделът MyKi Touch разполага с 1.22-инчов цветен сензорен екран, три мелодии на звънене, възможност за режими на вибрация и спиране на звука. Менюто му е изцяло от картинки, което позволява дори на най-малките деца да се справят с него без проблем. До края на юни той може да бъде закупен на цени от 19,99 лева в брой, отново в комбинация с A1 Кids.

Tриото на MyКi се допълва от модела MyKi Junior. Той може да се похвали 1.44-инчов цветен touch дисплей, но най-интересното при него е възможността за двупосочни видео разговори. Така родителите могат винаги и да видят децата си, макар и през екрана. Децата пък могат да се забавляват до насита с вградените в устройството игри. Цената на този модел с тарифен план A1 Кids възлиза на 39,99 лева в брой.

Промоционалните условия остават валидни от 26-и май до края на юни или до изчерпване на количествата. Устройствата MyKi могат да бъдат закупени в онлайн магазина на А1.bg и във физическите магазини на телекома. Промоционалните цени важат при покупка на часовник в комбинация с тарифен план от А1.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com