A1 обявява до 75% намаление за устройства в своя онлайн магазин

3284
A1 обявява до 75% намаление за устройства в своя онлайн магазин
Снимка: A1

А1 прави нов жест към потребителите, намалявайки цените на редица устройства от портфолиото си от 11 май. Отстъпките важат само за покупки през онлайн магазина на компанията на А1.bg, като от там напомнят призивите си за използване на дигиталните канали, за да се ограничи разпространението на коронавирус. Всички предложения от най-новата онлайн кампания са на комплекти от смартфон и стилен аксесоар или джаджа, със сериозни отстъпки между 25% и 75% от редовната цена на съответното устройство.

С най-голяма отстъпка - в размер на 75%, е смартфонът LG К50s. Той идва в комплект с хендсфри ttec Rio на цена от 57,49 лв. при закупуване с тарифен план A1 One Unlimited XL. Samsung A20e и Huawei P Smart Z пък са намалени наполовина, като стойността им със същия тарифен план е съответно 109,99 лв. и 130,00 лв. При поръчка на тези устройства от онлайн магазина на А1 клиентите ще ги получат в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Любителите на аксесоарите ще се радват да научат и за комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4. Двете устройства могат да работят в синхрон и да помагат на фитнес ентусиастите да следят показателите си. Цената им в момента е 433,99 лв., ако бъдат поръчани с тарифен план A1 One Unlimited XL.

Може би най-атрактивното предложение с намаление в момента е комплектът от Xiaomi Mi A3 с пречиствател на въздуха. Темата за замърсяването с фини прахови частици винаги е актуална, особено сега, когато здравето на белите ни дробове е на фокус. Пречиствателят също е с марка Xiaomi и може да се управлява директно от телефона с приложението Mi Home. Цената за този комплект в момента е 265,99 лв. с тарифен план от А1.

Новият iPhone SE вече може да бъде закупен от А1

Един от най-дългоочакваните смартфони за 2020 вече официално може да бъде закупен от А1. iPhone SE е устройство, което по никакъв начин...

С отстъпки от 25% могат да бъдат закупени още 2 устройства – Samsung Note 10 lite и Huawei P40 lite. Трябва да се отбележи, че това са и едни от най-актуалните модели сред тези с намалени цени и вървят в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh. Ако бъдат поръчани с A1 One Unlimited XL, Samsung Note 10 lite ще струва 659,99 лв., а Huawei P40 lite – 277,49 лв.

Промоционалните цени са валидни до 31 май и важат само при закупуването на устройство с план от А1. Целият процес се случва онлайн, a доставките са безплатни до всяка точка на страната, независимо от стойността на поръчаното устройство. Договорът също се изпраща по куриер, а клиентите могат да го прегледат и онлайн, преди да го подпишат.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

Борислав Славов спечели награда БАФТА за музиката към "Baldur's Gate 3" (СНИМКА+ВИДЕО)

Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

Придобивките на работното място – повече или по-качествени

Вземи iPhone от А1 на изплащане без оскъпяване и с подарък – безплатна карта с мобилен интернет

Huawei FreeClip: Безжичните слушалки, които променят всичко (ВИДЕО)

Новата AI функция на Rakuten Viber обобщава груповите чатове за миг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии