А1 стимулира плащането на сметки през Моят А1 с бонус от 10 000 MВ мобилен интернет на максимална скорост

2772
А1 стимулира плащането на сметки през Моят А1 с бонус от 10 000 MВ мобилен интернет на максимална скорост
Снимка: A1

А1 обяви нова инициатива за еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост,само седмица след като подари по 10 000 МВ интернет през Моят А1 на всички свои частни клиенти на мобилна услуга в първите дни от извънредното положение в страната.За да получат новия еднократен бонус, клиентите трябва само да направят плащане на месечната си сметка през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на сайта А1.bg до 31май 2020 година. Въпреки че по-голямата част от магазините на А1 продължават да работят, от компанията системно апелират към използване на дигиталните канали за самообслужване, които са по-безопасна и лесна алтернатива с оглед на пандемичната ситуация.

Мобилното приложениеМоят А1, през което клиентите не само могат да получат бонус МВ, а и да управляват лесно услугите си, е безплатно и е достъпно за устройства с АndroidиiOS. За да плати през приложението, потребителят трябва да го инсталира на своя смартфон и да регистрира своите услуги в него. Приложението предлага и възможност за запазване на данните на банковата карта, както и за активиране на автоматично плащане всеки месец.

Другата възможност за клиентите да получат бонус от 10 000 МВ е да платят месечната си сметка през портала Моят А1 на А1.bg. Подобно на мобилното приложение, в него потребителите трябва да направят регистрация на своята услуга, за да се възползват от опциите за плащане онлайн. Бонусът е еднократен и важи в рамките на 30 дни от датата на активация. Клиентът може да подари своите 10 000 MВ и на друг номер, като всеки номер може да се възползва от бонуса до 10 пъти.

Новият бонус от А1 е част от кампанията за дигитална солидарност, която насърчава хората да останат по домовете си, като се възползват от дигиталните канали за обслужване на компанията с оглед на усложнената епидемиологична обстановка.Малко след началото на извънредното положение в България А1 първа отключи допълнителни безплатни ТВ канали, даде еднократен бонус за всички частни клиенти на мобилна услуга в размер на 10 000 МВ на максимална скорост, по 1000 МВ за клиенти в роуминг в ЕС и по 50 безплатни минути за всички, които се намират в други страни.

Дигиталната солидарност на компанията включва не само дарение на телеком услуги, но и директна финансова помощ за справяне с COVID-19. А1 дари 220 000 лв. на „Александровска“ болница за закупуване на респиратори. В момента в ход са още две големи дарителски кампании, които подпомагат Министерството на здравеопазването. За всяко плащане през Моят А1 компанията превежда по 1 лев на специалната сметка на МЗ, а за всяко плащане през A1 Wallet – сума, равна на 1% от трансакцията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии