„Хищни птици“, „Куин и Слим” и „Доктор Сън” са сред акцентите в А1 Видеотека през юли

5653
„Хищни птици“, „Куин и Слим” и „Доктор Сън” са сред акцентите в А1 Видеотека през юли
Снимка: А1

Филм за супергерои, романтична драма с криминален привкус, и един от най-дългоочакваните филми на ужасите са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през юли. Интерактивната телевизия на А1 дава възможност на зрителите да се забавляват с кинохитове от разнообразни жанрове като „Хищни птици“, „Куин и Слим” и „Доктор Сън”.

„Хищни птици“ е осмият филм в „Разширената вселена на Ди Си Комикс“ (DC Extended Universe). Той представя заплетената история, която се развива след събитията в „Отряд самоубийци“. Лентата, с режисьор Кати Ян и сценарий на Кристина Ходсън, представя случващото се от името на самата Харли Куин (Марго Роби), както само тя може да го направи.

А1 стимулира онлайн плащанията през Моят А1 и през юли

За да насърчат използването на Моят А1, от телекома и този месец подаряват по 2000 МВ за всяко плащане през сайта или приложението О...

Абонатите на Xplore TV ще могат в уюта на дома си да съпреживеят хаоса, настъпил в Готъм Сити. Жокера и принцесата на мафията вече не са двойка и прелестната, но безмилостна и вече еманципирана Харли Куин има нужда от нова мисия. Градът е обърнат наопаки, когато криминално нарцистичният злодей Роман Сайонис (Юън Макгрегър), с прозвище Черната маска, и неговата дясна ръка Виктор Зас (Крис Месина) са по петите на малолетна джебчийка на име Касандра (Ела Джей Баско). Тя без умисъл се е сдобила с ценна за тях вещ и те са готови на всичко, за да си я върнат. Единствената надежда за оцеляване на Кас е група фатални жени - Черното Канарче (Джърни Смолет-Бел), Ловецът (Мери Елизабет Уинстед), Рене Монтоя (Роузи Перес), начело с уникалната Харли.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е „Куин и Слим“, в който по изкусен начин се преплитат няколко жанра – романтика, драма и крими. Историята разказва как едва на първата си среща Куин и Слим са спрени от полицай заради пътно нарушение. Всичко излиза извън контрол, когато Слим убива полицая в опит за самозащита и двойката е принудена да търси спасение в бягството. Докато шофират, двамата бегълци преминават през тежки и отчайващи перипетии, които дават началото на силна любов помежду им, която ще определи остатъка от живота им.

А1 подкрепя бизнес клиентите да създават приятна атмосфера в търговски обекти, хотели и ресторанти

С услугите Бизнес телевизия и Дигитално радио А1 помага на компаниите от сферата на услугите и туризма да ползват лицензирано съдържани...

Абонатите на Xplore TV, които са почитатели на хорър жанра, ще могат да гледат и дългоочаквания „Доктор Сън“, базиран на романа на Стивън Кинг. Филмът е и своеобразно продължение на филмовата адаптация по романа на Стивън Кинг от 1977 г. „Сиянието“, режисирана от Стенли Кубрик. Събитията в „Доктор Сън“ се развиват няколко десетилетия след описаното в първия филм и включват и някои елементи от първата книга.

Майк Фланагън е сценарист, режисьор и монтажист на „Доктор Сън“, а главните роли се изпълняват от Юън Макгрегър, Ребека Фъргюсън и Клиф Къртис. Историята ни въвлича в света на Дани Торънс, който все още страда от травмиращите събития, които е преживял като дете в „Панорама“, и е преследван от собствените си демони. Той всячески се опитва да намери мир и да въведе ред в живота си. Неговите опити обаче са обречени в момента, в който среща Абра – младо момиче с изключителна дарба като неговата, наречена „сияние“. Чрез мистичната им психична връзка тя го издирва, отчаяна за неговата помощ срещу безмилостната Роуз Шапката и нейните последователи в култа „Верни на възела“. Те са зли, вампироподобни номади, които пируват със сиянието на невинните в търсене на вечен живот. Заедно Дани и Абра се впускат в брутална битка на живот и смърт. Невинността и смелостта, с която Абра използва сиянието си, принуждават Дани да освободи своята дарба и да се пребори с миналото и страховете си.

Видеотеката на интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага богато разнообразие от заглавия от всички жанрове, които са с кристална картина и професионален превод и субтитри. Абонатите могат да разчитат, че платформата се адаптира към техните предпочитания и извежда на преден план персонализирани препоръки, според зрителския вкус. Наскоро A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации, на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com