ИКЕА: Добри дела под формата на игра

13325
ИКЕА: Добри дела под формата на игра

Всеки един от нас помни еуфорията от играчките, когато бяхме деца. Точно по това време на годината вече изпращахме писма до Дядо Коледа с всички играчки, които бихме искали той да ни подари. И започваше голямото чакане и надничане през прозореца... дали случайно няма да подрани.

Докато чакахме дните бавно, бавно да се изнижат, рисувахме снежни и коледни картинки с чудати същества и Дядо Коледа с дълга, дълга брада. И все си представяхме, че нашите измислени герои са живи и рамките на белите листа не можеха да ги спрат да обикалят въображаемо из стаята.

Подаръци, подаръци... Направете ги сами!

Новата 2016 година най-после настъпи, да е здрава, мирна и щастлива, а с нея започва и месецът с най-много имени дни. Днес е Васильовде...

ИКЕА сбъдва мечти и прави чудеса. Преди Коледа и още преди, преди това. Те направиха така, че детските рисунки да станат истински играчки. И всяко дете може да стиска в ръце въображението на някое свое непознато другарче. Играчки в най-чудати форми, които само детското въображение може да сътвори и само то може да оцени. И тази година близо 2000 деца от България участваха във Вълшебния конкурс за детска рисунка щастлива. И сега стискаме палци на финала в Швеция една от нашите рисунки да бъде най-красива.

Играчки за добри дела. Така можем да ги наречем сега. ИКЕА ще подари 1 лев от всяка от тези и всички други закупени играчки и детски книжки. А каузата е най-добрата - подарявайки играчки на нашите деца, помагаме на други да се развиват чрез игра, както у нас, така и по най-скромните места на света. Да се учат, да спортуват, да играят и за всичко смело да мечтаят. 


22 малки добрини, които да направите

"Човечеството ще загине от недостиг не на велики дела, а от недостиг на малки добрини. Великото дело е само покрив, а стените се иззижд...

Много деца по света растат в бедни райони или във война. И децата няма къде безопасно да започнат игра. Други напускат своите домове и тръгват из пътища непознати, изпускат шанса си да играят щастливо, защото не са богати.

И за да разбереш още малко за инициативата и всички добрини, какво сподели пред actualno.com Йоана Цонева (маркетинг мениджър на ИКЕА) погледни:

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com