Лаптопите винаги са на мода

1175
Лаптопите винаги са на мода
Снимка: Telenor

Преди години обучението в училище беше придружено единствено от множество хартиени учебници и зелена дъска с бели тебешири. Днес обаче нещата съвсем не стоят по този начин, създават се множество интерактивни методи, електронни бележници, учебници и много други подобрения, които улесняват учебния процес.

Лаптопите са необходимост и мода както за учениците, така и за възрастните. А през 2020 година са ни необходими дори повече, отколкото някога сме си представяли. Възникналата извънредна ситуация, причинена от COVID-19, ни принуди да останем вкъщи, а най-верният ни помощник, особено в този период, бе лаптопът. Учениците - в онлайн класни стаи, а родителите - в онлайн офиси. А семействата, в които не всеки има личен лаптоп?

Първият учебен ден настъпи, слава Богу, не виртуално, а на живо в класните стаи със звука на училищния звънец. Това обаче не измества значението на лаптопа в живота на всеки ученик и ако се чудите с какъв практичен подарък да зарадвате вашите деца за началото на новата учебна година, ето няколко предложения.

Добър избор са лаптопите LENOVO V15 ADA или LENOVO V15 IIL. Те ще осигурят на вашето дете безпроблемно сърфиране, гледане на видео и развлечение с игри. Разликата между моделите, е в процесорите на устройствата, като единият е AMD, а другият - Intel.  При покупка от Теленор, ще получите и допълнителни екстри - инсталирана операционна система, 2-годишен безплатен лиценз за офис пакет, както и джобен рутер за до 10 устройства, за да е мобилен ученикът ви навсякъде. Иначе казано - с отварянето лаптопът е готов за ползване.

Лаптопът HP 250 G7 е добър вариант за тези, които търсят по изгодна цена, но не за сметка на качеството. Моделът предлага 15.6 инчов дисплей и резолюция 1920х1080, което осигурява завладяващо преживяване, независимо дали става въпрос за уроци или разтоварване.

Е, все пак началото на учебната година е значим момент за всички ученици, така че не се чудете и зарадвайте своите малчугани, а ние ви пожелаваме те да ви носят само отлични оценки.

Повече подробности за опциите за разсрочено плащане, условията при закупуване и детайлни характеристики на лаптопите, може да намерите в уебсайта на оператора www.telenor.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com